Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere pasta's”
Beoordeling van 't Waterhuis

't Waterhuis
Geclassificeerd als nr. 30 van 462 Restaurants in Oostende
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
17 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd lekkere pasta's , de keuze tussen verschillende soorten...
ook een zeer vriendelijke bediening die alles in het oog heeft!
Lekker en altijd meer of genoeg voor een eerlijke prijs !

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank shaunitjeex
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (380)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 380 beoordelingen

13 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen hier regelmatig want het eten is heel lekker en de obers zijn allemaal super vriendelijk! Gezellig om te zitten in de mooie grote veranda, zit altijd heel vol dat zegt genoeg dus TOP plaatsje in Oostende, zeker eens proberen je gaat het je niet beklagen ☺️

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank davydemol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn terug weer in de watten gelegd geweest
Ze laten je daar rustig genieten vanaf de aperitief tot eventueel dessert
Heel vriendelijke bediening

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank jeanmarieboens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2019 beoordeeld

beperkte kaart, dure prijzen naar kwaliteit, het aangeboden voedsel was niet vers en de titel van culinair zeker niet waard.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DirkR211
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelegen op de Vindictivelaan 35 recht over het station en op de hoek van het St-Petrusplein.
Zeer aangenaam interieur. Mooie keuze bieren.
De wok met de kip en de currysaus is mijn favoriet.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank ericv361
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Waterhuis bekeken, bekeken ook

 
Oostende, West-Vlaanderen
Oostende, West-Vlaanderen
 
Oostende, West-Vlaanderen
 

In 't Waterhuis geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding