Receptie was voor ons helemaal in orde, receptioniste en nodige info. Hadden een kamer (comfort ) op zesde verdieping, niet zo groot, maar was netjes en volledig in orde, perfect voor een kort verblijf. Bed met uitstekende matras. Badkamer eerder klein, maar niets negatief, alles aanwezig en goed werkend. Aangename en klare ontbijtruimte . Enkel een kleine bemerking over pistolets, hadden wat verser gemogen ( niet meer zo krokant) , maar alles samen was dit een ontbijtaanbod dat volledig voor een 3* hotel voldoet, meer dan keuze genoeg van goede kwaliteit . Van (weinige) negatieve punten, tekortkomingen die ik las in vorige beoordelingen heb ik niets gemerkt. Hotel dat zowel voor jongere als oudere mensen kan passen . Tenminste als de lift niet zou uitvallen ( wat we niet het geval was voor alle duidelijkheid), want er i s er meer ƩƩn , als je dan naar de hoogste verdiepingen moetā¦maar dat zal dan wel nooit te voorzien zijn, dus samengevat een prima 3* hotel dicht bij station voor wie met de trein reist .