4 personen bekijken dit hotel
TravelocityUS$Ā 130
Vio.comUS$Ā 127
eDreamsUS$Ā 127
Beoordeeld op 28 maart 2023

prijs-kwaliteit is daar super! Een hotel waar je u direct thuis voelt, de welness is meer dan de moeite. De eenvoudige standaard kamer is al veel mooier en ruimer dan in veel andere hotels. Ontbijt is ook prima. Eten lekker in bijhorend restaurant en ober Bjorn is de max.

Kamertip: na 20u is het kalm in de welness
Beoordeeld op 27 maart 2023 via mobiele applicatie

Verzorgde kamer, uitgebreid ontbijt met veel keus. Vriendelijk personeel en de ligging is prima, net buiten het drukke centrum en toch op wandelafstand. Jammer genoeg geen tijd gehad om gebruik te maken van de wellnes. Is voor een volgende keer.

Beoordeeld op 27 maart 2023

Prima ervaring qua hotelkamers, restaurant (eten en vriendelijke bediening) en ook een smakelijk ontbijt. Alleen de vriendelijkheid aan de receptie mocht iets aangenamer zijn.
Wat ons betreft, een aanrader voor vrienden en kennissen.

Beoordeeld op 27 maart 2023

Leuk verblijf gehad, juist het weer viel wat tegen, gelukkig was er het wellness complex. Booking via socialdeals
Het water in de douche op de kamer mocht wel wat warmer, voor de rest de leuk verblijf gehad.

Kamertip: Groot hotel, maar er was voldoen plek in de wellness en zwembad
Beoordeeld op 25 maart 2023

Wij waren met twee personen met onze hond erbij. Leuk dat hij ook welkom was in de kamer. De kamers zijn ruim en zeer netjes. Personeel is vriendelijk.

Een min puntje was wel dat wij op voorhand een driegangenmenu hadden betaald maar niet met onze hond in het restaurant mochten.... We konden wel terecht met onze hond in Odyzee waar we zeer vriendelijk bediend geweest zijn. Jammer genoeg werd onze maaltijd daar niet verrekend ter compensatie van het driegangenmenu dat we niet konden nuttigen omwille van onze hond. Zij raden aan om de hond dan op de kamer te laten maar dit was voor ons geen optie. Tijdens het ontbijt mochten we ook niet in de eetzaal maar wel ons ontbijt nuttigen in Odyzee. We moesten dus over en weer lopen met onze plateau. Wat voor ons geen probleem was. (waarom kon dit dan niet met het driegangenmenu??)

Ook bij het inchecken werd ons deze informatie niet medegedeeld!!!!

Jammer dat er geen enkele compromis kon gevonden worden met de manager; Hij bleef aanhouden dat dit (honden moeten op kamer blijven tijdens eetmomenten) op de website vermeld stond.

Wees dus heel alert als je leest dat honden welkom zijn want dit was dus niet volledig het geval....