3 personen bekijken dit hotel
TravelocityUS$Ā 129
Vio.comUS$Ā 126
eDreamsUS$Ā 126
Beoordeeld op 27 maart 2023

Prima ervaring qua hotelkamers, restaurant (eten en vriendelijke bediening) en ook een smakelijk ontbijt. Alleen de vriendelijkheid aan de receptie mocht iets aangenamer zijn.
Wat ons betreft, een aanrader voor vrienden en kennissen.

Beoordeeld op 27 maart 2023

Leuk verblijf gehad, juist het weer viel wat tegen, gelukkig was er het wellness complex. Booking via socialdeals
Het water in de douche op de kamer mocht wel wat warmer, voor de rest de leuk verblijf gehad.

Kamertip: Groot hotel, maar er was voldoen plek in de wellness en zwembad
Beoordeeld op 25 maart 2023

Wij waren met twee personen met onze hond erbij. Leuk dat hij ook welkom was in de kamer. De kamers zijn ruim en zeer netjes. Personeel is vriendelijk.

Een min puntje was wel dat wij op voorhand een driegangenmenu hadden betaald maar niet met onze hond in het restaurant mochten.... We konden wel terecht met onze hond in Odyzee waar we zeer vriendelijk bediend geweest zijn. Jammer genoeg werd onze maaltijd daar niet verrekend ter compensatie van het driegangenmenu dat we niet konden nuttigen omwille van onze hond. Zij raden aan om de hond dan op de kamer te laten maar dit was voor ons geen optie. Tijdens het ontbijt mochten we ook niet in de eetzaal maar wel ons ontbijt nuttigen in Odyzee. We moesten dus over en weer lopen met onze plateau. Wat voor ons geen probleem was. (waarom kon dit dan niet met het driegangenmenu??)

Ook bij het inchecken werd ons deze informatie niet medegedeeld!!!!

Jammer dat er geen enkele compromis kon gevonden worden met de manager; Hij bleef aanhouden dat dit (honden moeten op kamer blijven tijdens eetmomenten) op de website vermeld stond.

Wees dus heel alert als je leest dat honden welkom zijn want dit was dus niet volledig het geval....

Beoordeeld op 25 maart 2023

Ons bezoek bij jullie was top. Het was heerlijk om met de vriendinnen op een kamer voor 4 te logeren, waarvan de kamer met stapelbed apart af te sluiten was en het toilet niet in de badkamer stond. Verder was de welness prima en zo te horen in uw brochure wordt die nog verdubbeld. Een tip misschien : het zou heel prettig zijn, als er een kleine koffiemachine met koffie op de kamer stond, zodat je onmiddellijk bij het opstaan dat heerlijke bakje koffie kan drinken. Alleszins is dit verblijf voor herhaling vatbaar. Merci voor alles. Danielle

Beoordeeld op 24 maart 2023

De kamer was klein. En in de badkamer zat schimmel. De deur van het toilet moest met veel geweld open en dicht gemaakt worden. We hadden onze 7 jarige dochter mee genomen voor haar eerste keer op hotel. Er werd voor haar een opklap bed naast het grote bed gezet. Dat bed was zo hard en oncomfortabel. Dat we haar uiteindelijk maar bij ons in bed hebben genomen om toch nog wat uurtjes te kunnen slapen. Het hotel heeft een zwembad voor gasten. Het is een klein zwembad dat echt koud koud water heeft. Er is ook een bubbelbad. Maar dat is zo vies dat je de waterlijn zo kan zien staan op de randen van het bad de onderkant wit. En dan een geel bruine rand aan de boven kant. Een volledige ophoping van lichaams vuil en vetten. Ook zat er in het bubbel bad zoveel chloor dat we na een half uur allemaal zere ogen en een droge keel hadden.

Het ontbijt daar in tegen was lekker , vers en uitgebreid.

Wij zouden hier niet nog eens verblijven