Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 117
Aanbieding bekijken
Geen aanbetaling vereist
Booking.com
US$ 107
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 117
Aanbieding bekijken
Geen aanbetaling vereist
PricelineUS$ 114
TravelocityUS$ 117
Vio.comUS$ 114
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.466)
Beoordelingen filteren
2.466 resultaten
Waardering van reizigers
537
915
520
271
223
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
537
915
520
271
223
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
141 - 146 van 2.466 beoordelingen
Beoordeeld op 5 december 2022

Mooi groot hotel, vriendelijk personeel ontbijt was prima, keuze genoeg en lekker vers. Nette kamer met douche. Hebben geen gebruik gemaakt van welness, maar zag er goed uit. Op tien minuten ben je in het centrum.
Dicht bij de zee, paar honderd meter.

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SwakkeB
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 december 2022

super zoals gewoonte, alleen was de sauna, de jacuzzi vrijdag rond 15u30 heel erg koud, we zijn er maar een 20 minuutjes in gebleven, dat vonden we wel jammer
wij komen een paar keer per jaar met vrienden

Datum van verblijf: december 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Journey15730691527
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 december 2022

Een enorme tekort aan communicatie.

Had geboekt voor meerdere dagen in half pensioen.

Andere kollega's van hetzelfde bedrijf hadden daar ook geboekt maar niet in half pensioen. Wij hadden graag samen gegeten en hebben on half pansioen voor 1 avond afgezegd. Bij het uitchecken hebben wij deze toch moeten betalen. Bij het uitchecken onvriendelijk personeel.

Kamertip: Goed voor een kort verblijf aan een competitieve prijs
Datum van verblijf: december 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank T9189WXthierryg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 december 2022 via mobiele applicatie

Wij vonden het echt heel leuk, fijn rustig, aangenaam, heel lekker eten in de brasserie en een goed gevuld ontbijtbuffet, ook fijn zwembad en bubbelbad, echt zalig, wij komen zeker terug, groetjes Gert

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank GertFraussen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 november 2022

Heel middelmatig hotel. Hadden parking gereserveerd en er liep een en ander mis. Het avondmaal was alles behalve lekker. Het ontbijt was uitgebreid maar niet al te vers. Hele warme kamer. Moesten met het raam open slapen wat door het lawaai op straat moeilijk was.

Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank jekecha
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken