5 personen bekijken dit hotel
PricelineUS$Ā 114
TravelocityUS$Ā 117
Vio.comUS$Ā 114
Beoordeeld op 5 december 2022

Mooi groot hotel, vriendelijk personeel ontbijt was prima, keuze genoeg en lekker vers. Nette kamer met douche. Hebben geen gebruik gemaakt van welness, maar zag er goed uit. Op tien minuten ben je in het centrum.
Dicht bij de zee, paar honderd meter.

Beoordeeld op 4 december 2022

super zoals gewoonte, alleen was de sauna, de jacuzzi vrijdag rond 15u30 heel erg koud, we zijn er maar een 20 minuutjes in gebleven, dat vonden we wel jammer
wij komen een paar keer per jaar met vrienden

Beoordeeld op 4 december 2022

Een enorme tekort aan communicatie.

Had geboekt voor meerdere dagen in half pensioen.

Andere kollega's van hetzelfde bedrijf hadden daar ook geboekt maar niet in half pensioen. Wij hadden graag samen gegeten en hebben on half pansioen voor 1 avond afgezegd. Bij het uitchecken hebben wij deze toch moeten betalen. Bij het uitchecken onvriendelijk personeel.

Kamertip: Goed voor een kort verblijf aan een competitieve prijs
Beoordeeld op 1 december 2022 via mobiele applicatie

Wij vonden het echt heel leuk, fijn rustig, aangenaam, heel lekker eten in de brasserie en een goed gevuld ontbijtbuffet, ook fijn zwembad en bubbelbad, echt zalig, wij komen zeker terug, groetjes Gert

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 27 november 2022

Heel middelmatig hotel. Hadden parking gereserveerd en er liep een en ander mis. Het avondmaal was alles behalve lekker. Het ontbijt was uitgebreid maar niet al te vers. Hele warme kamer. Moesten met het raam open slapen wat door het lawaai op straat moeilijk was.

Datum van verblijf: november 2022