Koel onthaald. Propere kamer. Wellness aan upgrade toe. Zeer slechte wifi waardoor ik thuis moest gaan werken en mijn extra middag wellness misliep, zonde. Ontbijt meer dan voldoende. Lounge en de bediening daar top.
US$Ā 195

Aanbieding bekijken
Over de Wellness alles tip top in orde!!De kamers ook super in order en de ligging is geweldig,dicht bij de tram gelegen, dicht bij de zee.
Alleen ontgoocheld voor de mindere uitleg van ons verblijf.We kregen voor 2 dagen een Wellnessarangement ,maar je moest om 10 uur uitchecken en om 14 pas Wellness open.(dus maar een namiddag kunnen genieten,want om 18.30 reeds gaan eten.
Je bent een nummer in een fabriek,geen tijd om iets te vragen.
Avondmaal hoe vlugger je eet,hoe vlugger buiten.Voorgerecht nog maar net afgehaald,hoofdschotel reeds op tafel.En bij het dessert hetzelfde.
Het hotel en de kamers mogen zeer dringend opgefrist worden. Zeer verouderd, geen airco, laminaat versleten. Wat ook vervelend was, je kon geen kaartje hangen met niet storen en de poetsdienst kwam tussen 10u & 17u. Bedden waren wel zeer goed. het was ook proper. En goede verbinding door de tram die voor de deur stopt. Wellness was zeer goed.
Vrij standaard kamers
Kussens en bedden van mindere kwaliteit
Hygiƫne was niet optimaal , spiegel was vuil, vloer oogde niet proper
Ontbijtplaats erg druk, tafels staan dicht bijeen
Standaard ontbijtproducten
Receptie zeer vriendelijk
Zeer uitgebreid en lekker ontbijt, avondeten was goed maar kwam te snel achter elkaar.
Goede bedden, goed sanitair maar geen opbergruimte in badkamer.
Laminaat is zeer hygienisch maar deze was versleten.
Leuk verblijf gehad. Genoten van de wellness. Het ontbijt was lekker en voldoende uitgebreid. Propere aangename kamer met groot en goed bed. Ruime badkamer met grote inloopdouche. Vriendelijk personeel. Komen zeker terug.