Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 94
Hotels.comUS$ 97
Expedia.comUS$ 97
PricelineUS$ 94
Travelocity
ZenHotels.comUS$ 96
Vio.comUS$ 97
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.764)
Beoordelingen filteren
2.764 resultaten
Waardering van reizigers
625
1.044
568
290
237
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
625
1.044
568
290
237
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
362 - 367 van 2.764 beoordelingen
Beoordeeld op 10 november 2022

Leuk verblijf gehad. Genoten van de wellness. Het ontbijt was lekker en voldoende uitgebreid. Propere aangename kamer met groot en goed bed. Ruime badkamer met grote inloopdouche. Vriendelijk personeel. Komen zeker terug.

Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Danny V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 november 2022 via mobiele applicatie

Onthaal was niet erg vriendelijk, toen ik zei dat de auto voor de deur stond en wij garage hadden gereserveerd zei ze dat dat de ondergrondse was, waarop ik vroeg waar we die konden vinden. Maar toen zei ze ineens dat ik haar niet moest onderbreken en dat alle klanten vandaag geen geduld hebben en dit niet normaal is......ik heb me dan geëxcuseerd maar dacht : welkom in Oostende!
Kamer in orde behalve de douche, werd niet voldoende warm en de handdouche is aan vervanging toe.
Ontbijt meer dan in orde!

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank LeLaBeau
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 november 2022

opnieuw een leuk weekend ( het wildweekend ), ondanks de drukte verliep alles onder het toeziend oog van de maitre d'hotel heel gezwind... enkel de laatste middag, verliep het dessertenbuffet een beetje chaotisch ( toen was de maitre er niet meer bij ). Maar al bij al een heel positieve ervaring, grote kamer, heerlijke matras, veel keuze bij het ontbijtbuffet...

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Alfke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 november 2022

Een tweedaags wellness arrangement geboekt. Op zondag om 10 uur moet je de kamer verlaten maar de sauna gaat pas om 11 uur open. Dus terug aangekleed en naar de bar. Die ging ook pas om 11 uur open alhoewel er personeel aanwezig was : (

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marc d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 november 2022

De ugrade naar een grotere kamer was een pluspunt, de lawaaierige bovenburen iets minder.
Ontbijt was ook uitgebreid. Fijn dat ons hondje ook meemocht. We komen zeker nog terug. Tot volgende keer.

Datum van verblijf: november 2022
Bedank Daydream23774743534
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken