Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuke amasumentshal

Hele schappelijke prijzen en alles ziet er netjes en verzorgd uit. Leuk om wat tijd door te brengen ... meer lezen

Beoordeeld op 15 januari 2018
eja6042
,
Roermond, Nederland
Leuk luna park

Een luna park zoals er vele zijn. Veel verschillende spelen. Vriendelijke service. Weinig kans dat ... meer lezen

Beoordeeld op 11 augustus 2017
Elkedv
,
Mechelen, België
via mobiele applicatie
Lees alle 54 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Oostende
vanaf US$ 164,72
Meer info
vanaf US$ 49,42
Meer info
Fietstour Gent
291 beoordelingen
vanaf US$ 52,71
Meer info
vanaf US$ 120,80
Meer info
Beoordelingen (54)
Beoordelingen filteren
54 resultaten
Waardering van reizigers
15
20
10
4
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
15
20
10
4
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
16 - 21 van 54 beoordelingen
Beoordeeld op 10 december 2014

De geluidjes trekken aan en de kinderen worden "binnengezogen". West-Vlaamse "vriendelijkheid. Op 'n regenachtige dag kan het effe leuk, maar ook duur zijn met kinderen!

Datum van activiteit: juli 2014
Bedank Smoothcrimina
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 december 2014

Een groot luna park dat veel kost en povere kwaliteit niets om over naar huis te schrijven. Gelegen midden in het centrum en uitgaansbuurt. Beter een tochtje op zee maken dan dit.

Datum van activiteit: oktober 2014
Bedank Redgy V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Reflex_Lunapark, Manager van Lunapark Reflex, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2014

Beste Redgy V,

iedereen is vrij een informatieve reactie te geven zodat wij hieruit kunnen leren. Maar aan de hand van uw reactie kan ik niet echt afleiden wat er precies is verkeerd gegaan?

Toch nodig ik u graag nogmaals uit voor een 2de bezoek. Wij zijn er enkel voor plezier en amusement!

Met vriendelijke groeten,
Het Reflex team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2014

35 euro aan 1 grijptoestel spenderen dan zou je toch vermoeden dat de kansberekening toch 1 keer prijs geeft. Resultaat veel geld kwijt en een heel teleurgesteld kind

Datum van activiteit: november 2014
Bedank Davine M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Reflex_Lunapark, Manager van Lunapark Reflex, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2014

Beste Davine M,

Het zou mij sterk verbazen dat u voor een beer 35€ moet spenderen aan 1 grijptoestel!

Wij hebben ook de "Altijd prijs kraan" in ons assortiment. Deze geeft 100% grijpkans voor slechts 2€! Resultaat: een dolgelukkig kind!

Ik nodig u dan ook graag uit nogmaals langs te komen. U en iedereen heeft altijd de kans om een artikel zoals beer/Ipad/Iphone/.. te winnen voor slechts 0.50€!

Wij hebben ook tal van andere toestellen zoals videospellen/ticket spellen en heel wat meer, waar uw kind zich ongetwijfeld op zal amuseren!

met vriendelijke groeten,

Het reflex team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2014 via mobiele applicatie

Leuk vertier voor een regenachtige dag, zolang er niets aan de hand is. Iedereen weet dat alle gok en speelautomaten gemanipuleerd zijn. Weggegooid geld. Je mag blij zijn dat je voor 50 euro verkwisting een aansteker of sleutelhanger mag uitzoeken.
Als je echter probeert verhaal te halen na het niet goed functioneren van een van de speelautomaten, verschuilt de manager zich achter zijn uiterst onvriendelijk personeel. Deze "dame" dacht dat schreeuwen als een persoon van de markt wel effectief zou zijn omdat ze duidelijk niet wist hoe ze met deze situatie om moest gaan. Geen vriendelijk excuus. Geen compensatie. Erg slecht opgelost en absoluut geen aanrader. We hebben deze speelhal verlaten en zullen hier niet nog eens komen.
Je kunt beter je geld uitgeven aan een goed restaurant.

2  Bedank Lielkes O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Reflex_Lunapark, Eigenaar van Lunapark Reflex, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2014

Het spijt ons zeer dat uw bezoek u misvallen is. Onze toestellen worden jaarlijks nagekeken zodat alles werkt naar behoren en dat u waar terug krijgt voor uw geld.
Spijtig genoeg blijven dit mechanische toestellen die altijd wel eens kunnen mankeren wat frustrerend kan zijn.

Daar u weinig of geen details geeft kan ik dus ook moeilijk verklaren wat er is misgegaan.
Al onze medewerkers hebben 15+ jaar ervaring, dus ik ga er van uit dat dit een miscommunicatie was.

U spreekt over verkwisting, manipulatie, weggegooid geld. U heeft dus al een negatief idee van lunaparken voordat u een stap binnen zet. Dan vraag ik mij toch af waarom u überhaupt bent binnengekomen.

Desondanks dit alles nodig ik u graag nogmaals uit om langs te komen. U zal zien dat dit lunapark enkel draait om plezier en amusement.

Het Reflex team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2014

Leuk lunapark met heel wat diverse machines.
Soms wat druk.
Publiek is ook erg jong. Maar wel leuke prijzen en ook erg fijn om voor weinig geld eens een spelletje te spelen.

Datum van activiteit: augustus 2014
5  Bedank Jonathan C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Reflex_Lunapark, Manager van Lunapark Reflex, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2014

Beste Jonathan,

bedankt voor uw reactie!

met vriendelijke groeten,
het Reflex team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken