Hele schappelijke prijzen en alles ziet er netjes en verzorgd uit. Leuk om wat tijd door te brengen ... meer lezen
Een luna park zoals er vele zijn. Veel verschillende spelen. Vriendelijke service. Weinig kans dat ... meer lezen
Een groot luna park dat veel kost en povere kwaliteit niets om over naar huis te schrijven. Gelegen midden in het centrum en uitgaansbuurt. Beter een tochtje op zee maken dan dit.
Beste Redgy V,
iedereen is vrij een informatieve reactie te geven zodat wij hieruit kunnen leren. Maar aan de hand van uw reactie kan ik niet echt afleiden wat er precies is verkeerd gegaan?
Toch nodig ik u graag nogmaals uit voor een 2de bezoek. Wij zijn er enkel voor plezier en amusement!
Met vriendelijke groeten,
Het Reflex team
35 euro aan 1 grijptoestel spenderen dan zou je toch vermoeden dat de kansberekening toch 1 keer prijs geeft. Resultaat veel geld kwijt en een heel teleurgesteld kind
Beste Davine M,
Het zou mij sterk verbazen dat u voor een beer 35€ moet spenderen aan 1 grijptoestel!
Wij hebben ook de "Altijd prijs kraan" in ons assortiment. Deze geeft 100% grijpkans voor slechts 2€! Resultaat: een dolgelukkig kind!
Ik nodig u dan ook graag uit nogmaals langs te komen. U en iedereen heeft altijd de kans om een artikel zoals beer/Ipad/Iphone/.. te winnen voor slechts 0.50€!
Wij hebben ook tal van andere toestellen zoals videospellen/ticket spellen en heel wat meer, waar uw kind zich ongetwijfeld op zal amuseren!
Het reflex team
Leuk vertier voor een regenachtige dag, zolang er niets aan de hand is. Iedereen weet dat alle gok en speelautomaten gemanipuleerd zijn. Weggegooid geld. Je mag blij zijn dat je voor 50 euro verkwisting een aansteker of sleutelhanger mag uitzoeken.
Als je echter probeert verhaal te halen na het niet goed functioneren van een van de speelautomaten, verschuilt de manager zich achter zijn uiterst onvriendelijk personeel. Deze "dame" dacht dat schreeuwen als een persoon van de markt wel effectief zou zijn omdat ze duidelijk niet wist hoe ze met deze situatie om moest gaan. Geen vriendelijk excuus. Geen compensatie. Erg slecht opgelost en absoluut geen aanrader. We hebben deze speelhal verlaten en zullen hier niet nog eens komen.
Je kunt beter je geld uitgeven aan een goed restaurant.
Het spijt ons zeer dat uw bezoek u misvallen is. Onze toestellen worden jaarlijks nagekeken zodat alles werkt naar behoren en dat u waar terug krijgt voor uw geld.
Spijtig genoeg blijven dit mechanische toestellen die altijd wel eens kunnen mankeren wat frustrerend kan zijn.
Daar u weinig of geen details geeft kan ik dus ook moeilijk verklaren wat er is misgegaan.
Al onze medewerkers hebben 15+ jaar ervaring, dus ik ga er van uit dat dit een miscommunicatie was.
U spreekt over verkwisting, manipulatie, weggegooid geld. U heeft dus al een negatief idee van lunaparken voordat u een stap binnen zet. Dan vraag ik mij toch af waarom u überhaupt bent binnengekomen.
Desondanks dit alles nodig ik u graag nogmaals uit om langs te komen. U zal zien dat dit lunapark enkel draait om plezier en amusement.
Het Reflex team
Leuk lunapark met heel wat diverse machines.
Soms wat druk.
Publiek is ook erg jong. Maar wel leuke prijzen en ook erg fijn om voor weinig geld eens een spelletje te spelen.
Beste Jonathan,
bedankt voor uw reactie!
het Reflex team.
het was heel leuk om je bezig te houden in het lunapark heel leuk de kinderen vonden het ook leuk de kindjes vonden het zo leuk dat ze elke keer binnen wouden
Beste Bianca,
bedankt voor uw leuke reactie!
het Reflex team.
leuk om op een regendag even een spelletje te spelen. een grote varieteit aan spelletjes. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer goed onderhouden. Voor ieder wat wils. Leuk is de grijper met speeltjes en knuffels waar je altijd prijs hebt. Dus geen zeurende kinderen die niks hebben gewonnen. Goed bedacht !!!!
Beste Caroline,
bedankt voor uw reactie!
Wij doen altijd ons best om het u zo aangenaam mogelijk te maken!