“Genieten 's morgens vroeg ”
Beoordeling van Cappuccino

Cappuccino
Geclassificeerd als nr. 3 van 9 Dessert in Oostende
Certificaat van uitmuntendheid
4 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Genoten van een perfect ontbijt met alles erop en eraan. Heerlijke spiegeleieren met spek, beleg allerlei en heerlijke koffie en vers fruitsap.
Vriendelijke bediening.
Prachtig verzorgd sanitair.
Een aanrader.

Datum van bezoek: februari 2023

15 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben ontzettend genoten van de ambiance op de rooftop van Cappucino.
Leuk opgezet, je waant je in winter wonderland.
Heerlijk eten en grote porties.
De mocktails en zelfgemaakte limonades zijn subliem!
Personeel is allervriendelijkst en gastvrij. Een echte aanrader in Oostende!

Datum van bezoek: januari 2023
11 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag jammer genoeg zeker geen goede ervaring . Mensen met een rolstoel zijn in deze zaak blijkbaar niet welkom.
We namen plaats op het verwarmde buitenterras , voor de rolstoel te kunnen plaatsen moesten we een stoel verzetten . Dit was ferm tegen het gedacht van de kelner . Die zei waarom staat die stoel nu hier , we zeiden wij hebben die even verplaatst . Hij bekeek mijn man en rolde met de ogen . Onze honger was over , sorry

Datum van bezoek: januari 2023
17 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier enkel wafels en pannenkoeken gegeten. De verse wafels en pannenkoeken worden ter plaatse gebakken. Heerlijk!

Datum van bezoek: november 2022
12 september 2022 beoordeeld

personeel vond dit normaal dat ik een beschimmelde wafel kreeg het is maar een klein beetje schimmel zei ze ,ik aanvaard dit niet volgende keer stuur ik de inspektie dienst erop van gezondheid en mag je uw zaak sluiten, mensen worden gewoon, vergiftigd door beschimmelde wafel jullie spelen met de mensen hun gezondheid zal je wachten totdat er doden vallen,ik heb veel geluk gehad dat ik het zag 1 beet en me 2de beet had ik prijs trok de wafel uiteen alles beschimmeld de properteit buiten is ver zoek

Datum van bezoek: september 2022

Reizigers die Cappuccino bekeken, bekeken ook

Oostende, West-Vlaanderen

In Cappuccino geweest? Deel je ervaringen!