Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
eDreamsUS$ 217
PricelineUS$ 217
Vio.comUS$ 217
Agoda.comUS$ 217
EtripUS$ 217
StayForLong
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (87)
Beoordelingen filteren
87 resultaten
Waardering van reizigers
79
5
1
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
79
5
1
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 87 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2022 via mobiele applicatie

Het pand van de B&B is indrukwekkend en de inrichting is met veel zorg uitgekozen. Het ontbijt is al minstens even indrukwekkend, echt pure verwennerij. Heel fijn verblijf, op een heel goede locatie; absolute aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank N_Vermuyten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 augustus 2022

Heel mooie B&B, stijlvol ingericht, de kamer was tot in de puntjes verzorgd. Het ontbijt was heerlijk en overtrof alle verwachtingen. Heel warm onthaal, Filip gaf ons leuke adresjes om te dineren en wat we eventueel konden gaan bezoeken.
Wij komen zeker nog eens op bezoek.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Vicky0286
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 augustus 2022

Wens je een tot in de puntjes verzorgd verblijf waarbij je 'royaal' wordt bediend? Kom dan naar de 'koningin der badsteden' en geniet van een prachtig gerestaureerde Belle-époque woning, waarbij de inrichting met zoveel stijl, klasse en oog voor details is verzorgd, dat je er gewoon gelukkig van wordt.
Ook de gastheer Filip verwelkomt je met een natuurlijk rust en aandacht zodat je je er meteen thuis voelt.
Het ontbijt wordt verzorgd in een prachtige kamer met open keuken. De perfect gedekte ontbijttafel is een streling voor het oog, de producten zijn vers, eerlijk en heerlijk evenwichtig, en de gastheer zorgt er voor dat je kopje steeds bijgevuld wordt met échte kwaliteitskoffie...een voorbeeld voor velen.
Ook de ligging van de B&B is goed. je kan perfect te voet, en aangenaam via het stadspark, naar de dijk, ter hoogte van het casino kursaal.
Dit is een aanrader voor iedereen dit dat net ietsje meer kan waarderen.
En aan de beide gastheren een dikke 'Merci' voor het 'exquise' verblijf.
Het was genieten genieten genieten ...
Met al mijn respect!
Kristof VH

Datum van verblijf: augustus 2022
Bedank 277kristofv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 augustus 2022 via mobiele applicatie

Prachtige B&B met een warm onthaal. Het ontbijt was uitstekend! Filip gaf ook advies om savonds lekker te gaan dineren. Verder is er ook mogelijkheid bij hen gastronomisch te dineren op aanvraag. Zeker iets wat ik in de toekomst wil doen. Aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank SofieBlockx
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 augustus 2022

Bedankt Filip en Marc om mijn ouders, vriendin en mezelf zo goed te soigneren. We hebben alle vier genoten van het heerlijke diner en het uitgebreide ontbijt in jullie sfeervolle oase van rust en privacy. Doe zeker zo verder en tot volgende zomer.
Jarne en co

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JarneVH
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken