Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Etrip
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
alle 13 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (366)
Beoordelingen filteren
366 resultaten
Waardering van reizigers
113
115
62
43
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
113
115
62
43
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 366 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2021 via mobiele applicatie

+ vriendelijk personeel
+ ruime kamer
+ ligging
+ ontbijt

- bed / kussens
- lawaai van de lift
- raam/deur kan niet op kiep dus iedereen kan via het terras binnen als je deze open laat staan
- hygiëne : vlekken op het toilet
- badkamer: geen praktische douche

Kamertip: Parking vlakbij: P Koninginnelaan Als je een lichte slaper bent; oordopjes voorzien
Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Liza180488
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2021 via mobiele applicatie

Ik kom nu al 6 jaar naar oostende en telkens in het avenue beach hotel om de simpele reden . Kwaliteit !
Prachtige bedden op mooie kamers voor een aantrekkelijke prijs ! Wil je een goede nachtrust en genietten . Moet je hier zijn !

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 7stijnc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2021 via mobiele applicatie

Mooi, fris en schoon hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We gaan hier zeker terug. De kamer ziet er ook echt uit zoals op website. Zowel dicht bij het strand als de winkelstraten. Zeer zeker een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dirksuus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2021

kamer was ondanks dat het hotel toch al een aantal jaren meegaat, proper, rustig, ruim en vrij aangenaam, douche is wat moeilijker te gebruiken maar toch proper. Ontbijt was verzorgt en voldoende en hygiëne was ok.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Locatie
    • Service
Bedank JohanRHoog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2021 via mobiele applicatie

Over het algemeen kun je niet klagen. Mooie kamer. Vrij ruim. Goed bed. Koffie/thee op de kamer. Maar de douche is echt zeer klein. Niet praktisch ook ( badkamer staat onder water na een douchebeurt). En de tv op de kamer werkte niet tijdens ons verblijf.
Wel heel proper en vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank MaaykeD5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken