“Eén van de betere restaurants aan de kust”
Beoordeling van Ensorito Trattoria

Ensorito Trattoria
Geclassificeerd als nr. 50 van 459 Restaurants in Oostende
Keukens: Italiaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
13 september 2022 beoordeeld

De beste pizza die ik al in België heb gegeten, een echte aanrader. Vriendelijke ontvangst, de seafood pizza is heerlijk.

Datum van bezoek: september 2022

28 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Super great food and very nice service 👍🏻 Make sure to reserve as it can get very busy.
Zeer lekker gegeten en we komen hier zeker terug👍🏻
Wat top was is dat we opgebeld werden om te vragen of we niet liever binnen zouden zitten gezien ze een frissere avond met wind voorspelde.
Top service en kwaliteit, wel best reserveren.

28 augustus 2022 beoordeeld

Er heerst een heel leuke sfeer met een geweldig lekkere keuken. Een absolute aanrader.
Aangenaam buitenterras aan de overkant van de straat, prachtig gelegen naast het OLV Ter Duinen kerkje .

20 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke bediening. Zeer gastvrij. Bij goed weer kan je aperitieven in de loungezetels op het terras. Aan de voet van het mooie kerkje. Als aperitief kan je kiezen uit 5 soorten Negroni.
Aanraders : Vitello Tonato , Osso Buco, de pasta’s (reuzengrote porties) en de pizza’s. Afsluiten kan met een lekkere koffie en een (perfect gepresenteerde) Sambuca. Een echte topper. 👌🏼

17 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk zitten in de veranda. Heel erg lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug!

Reizigers die Ensorito Trattoria bekeken, bekeken ook

Oostende, West-Vlaanderen

In Ensorito Trattoria geweest? Deel je ervaringen!