“Superbe trattoria in een familale sfeer”
Beoordeling van Ensorito Trattoria

Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
25 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Een aanrader.
Zeer lekkere gerechten, goede begeleiding bij de keuze en suggesties. Heel vriendelijke bediening. Grote porties. Wijn per glas te verkrijgen die perfect passen bij de aangeboden gerechten. Mogelijkheid om op het terras te eten met zicht op het graf van Ensor.
Zeer voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: juni 2021

19 juli 2021 beoordeeld

Bella Italia Oostende, We bestelde met 2 personen mosselen, en waren de eerste in het restaurant, daarna haalden ze direct het bord 'mosselen' weg. Wat ik al raar vind als je de eerste bent maar bon... we kregen onze mosselen, jaja wat we al verwachtte, die waren alles behalve vers. Ook heel vuil gekuist, vol zand, vol pokken,... De eerste mossel, slecht.. de 2e mossel, vol zand en een hard stuk, de 3e mossel, weer slecht! Direct gestopt met eten en de kok geroepen. Deze zei dat hij nog nooit had gehoord van een slechte mossel, en begon amok te maken.. daarna direct de rekening gevraagt, en oja, de volle pot moeten betalen (56.50€) voor 2x slechte mosselen en 2 drankjes.. kortom slechtste ervaring ooit!

Datum van bezoek: juli 2021
Jules, Eigenaar van Ensorito Trattoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2021

Beste,

Bedankt voor uw feedback. Evenwel denk ik dat u uw reactie niet hebt gepubliceerd bij het correcte restaurant. Er is bij ons niemand op de hoogte van uw bezoek, noch van slechte mosselen. Onze kok is ook nooit tot in de zaal gekomen...
Ook de prijzen die u hierboven vermeld stemmen niet overeen met de prijzen die wij hanteren. Wij serveren enkel de mosselen 'Italian Style' met pesto en tomatensaus, deze kosten 28 euro per portie ( zonder drankjes)...
Zou het kunnen zijn dat hier sprake is van een misverstand, aangezien er hier meerdere restaurants in de directe omgeving gevestigd zijn?

Met vriendelijke groeten

12 juli 2021 beoordeeld

Na een wandeling die afliep in de regen, kwamen we ietwat onverwacht terecht in Restaurant Ensorito. We mochten ons installeren op het terras met uitzicht op het mooie kerkje van Mariakerke. Vriendelijke en professionele verwelkoming. Water voor onze hond. Katrien genoot van een overheerlijke vitello tonnato en ik koos voor mosseltjes met ravioli en burrata. Heel smakelijk en origineel bereid. Dit is een uitstekend adres voor wie houdt van Italiaanse keuken ! Echt genoten.
Katrien & Theo uit Meulebeke.

Datum van bezoek: juli 2021
8 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Al verschillende keren gaan eten,en iedere keer heel lekker.Verschillende gerechten,waaronder suggesties met heel veel smaak.Ruime keuze ,ook,van de wijn.Vriendelijke bediening en gezellig om te zitten.Ook de pizza is top!

Datum van bezoek: juni 2021
24 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Waarschuwing bij de take away van Ensorito: na telefonisch bestellen en afhalen, porties zijn veel kleiner dan normaal, zeg maar kinderformaat en je krijgt het koud mee na een half uur wachten. De bouillabaisse bevatte zelfs rauwe vis! Na een telefonische klacht hierover zei men dat je dit gerecht zelf verder moet opwarmen. Dit verwacht je niet bij take away aan deze prijzen! Een dikke afrader!!!

Datum van bezoek: oktober 2020

Reizigers die Ensorito Trattoria bekeken, bekeken ook

Oostende, West-Vlaanderen

In Ensorito Trattoria geweest? Deel je ervaringen!