Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 141
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 142
Hotels.comUS$ 142
PricelineUS$ 162
Orbitz.comUS$ 142
Vio.comUS$ 162
Agoda.comUS$ 163
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (592)
Beoordelingen filteren
592 resultaten
Waardering van reizigers
71
206
166
90
59
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
71
206
166
90
59
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 592 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juli 2022

De suite met bubbelbad +terras geboekt.
Dringend een opknapbeurt nodig.
Papier in de wc komt los, super vuil terras.
Receptie heel somber.
Ontbijt = slechtste ontbijt die wij tot nu toe al hebben gegeten. Zeer beperkt.
Het eten is letterlijk in een bunker zonder ramen, allemaal op elkaar.
ZEKER GEEN 262 EURO WAARD.
Ik zou zelfs zeggen dat dit diefstal is.
Toch een 2 sterren omdat het bubbelbad zeker de moeite waard is.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Lauradf126
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juni 2022 via mobiele applicatie

Moest voor een congres 1 nacht overnachten in dit hotel. Zeer vriendelijke receptioniste en service. De kamer (306) was zeer netjes opgemaakt. Alles was piekfijn in orde. Het ontbijt was correct. De trappenhal, gang en lift zijn wel verouderd, maar dat zal het verblijf niet minder aangenaam maken. Hotel heeft zwembad en wellness maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Hier zou ik privé ook boeken!

Kamertip: Voldoende parkeergelegenheid. In centrum. 10 min wandelen tot casino. Vlak aan dijk. Toplocatie.
Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank NicoLuyten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 april 2022 via mobiele applicatie

Ruime kamer (201) nachtkastje met stopcontact linkerkant van het bed,rechterkant geen nachtkast aanwezig. Kleine badkamer met 1 lavabo en douche met moeilijke af te stellen mengkraan en toilet.Koffie-thee faciliteiten. Dubbel glas in de ramen,toch veel geluid van buiten hoorbaar.de kamer kan bereikt worden met lift A .Ruim ontbijtbuffet,ook spek met eieren.gelegen nabij winkelstraten en zeedijk en visserskaai, dicht bij station en Casino Kursaal bereikbaar via de zeedijk.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank V5853QHpatrickc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 april 2022

We hebben hier 3 nachten verbleven en was echt vreselijk en dit voor een 4 sterren hotel.
1. schimmel in de gang op de muren en behangpapier op verschillende plaatsen los
2. raam in gang en kamer zeer vuil
3. Raam in de deur van de ontbijtruimte zeer vettig waardoor je er bijna niet kon doorkijken.
4. kamers zeer gehorig
5. Personeel niet vriendelijk en zeker die van de avond nacht niet.
6. Wel een haardroger, maar deze viel constant uit tijdens gebruik
7. In de 3 nachten geen enkel keer nieuwe douchezeep gekregen, enkel shampoo waar ik niet veel mee was omdat ik kaal ben :)
8. wel koelkast aanwezig, maar met raam erin en in de koelkast blijft licht branden waardoor dag en nacht je kamer verlicht is. Als je de deur open deed, viel ze er ook uit.
9. Ontbijt was ok, maar wel elke dag hetzelfde met uitzondering van 1 vleessoort.
10. Hebben een superior kamer geboekt en voor betaald, maar een standaard kamer gekregen.

Bij het uitchecken werd er zelf nog niet gevraagd hoe ons verblijf geweest was.
Sleutel ontvangen, dat is in orde en dat was het.

Voor ons 1 keer en nooit meer, gaan normaal in een 3 sterren hotel dat 10 keer beter is dan dit 4 sterren. Vind dit 1 ster amper waard.

Kamertip: zou hier geen kamer boeken en ander hotel zoeken
Datum van verblijf: april 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Ikkedavyke0
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 december 2021 via mobiele applicatie

Zeker geen 4 sterren waard. Oude kamers en flauwe korte bediening. Had meer verwacht van een 4 sterren hotel. Het ontbijt is ook niet echt aan te raden. Alles in het mini. Dook zeer warm in de ontbijtzaal. Geen verwelkoming noch bediening. Gaan aanrader voor iemand die meer gewoon is.

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Meander64946601105
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken