US$Ā 197
PricelineUS$Ā 226
Orbitz.comUS$Ā 143
Vio.comUS$Ā 173
Beoordeeld op 22 augustus 2021

Voor ons absoluut geen aanrader. Veel te duur voor de kwaliteit die ze aanbieden. In de badkamer hing een enorme urine geur, en er was ook geen wc papier, gewoon een leeg rolletje. De douche houdt geen constante temperatuur aan en wisselt de hele tijd tussen veel te warm en veel te koud. Aan de glazen in de kamer hing dan wel een stuk nat papier, en de plastieken bekers waren nat (???). De algemene hygiƫne was ver zoek. Het zwembad was wel in orde, maar de sauna opent pas om 17u? Wat het ontbijt betreft, dit gebeurde in shiften omwille van covid, maar tijdens de laatste shift was alles ver op, er was geen ei meer, geen glazen, en deze werden ook niet bijgevuld. De ramen zijn precies niet aanwezig, want het geluid van buiten is zodanig luid dat je het gevoel hebt dat er geen ramen zijn. Het personeel zat daar ook precies dik tegen zijn goesting, toen we naar de receptie gingen omdat de hotelkaart het niet meer deed mompelde ze maar wat in zichzelf. Het enige wat wel okƩ was was de kwaliteit van het bed en de inbegrepen toegang tot het zwembad. Maar in het algemeen gaan wij sowieso nooit meer terug.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 16 juli 2021

De pluspunten : goede lokatie, personeel vriendelijk, ontbijt redelijk, schoonmaak okƩ.
De minpunten : verouderde kamers (ƩƩn bruikbaar stopcontact in de kamer !), claustrofobisch klein badkamertje, geen stabiele douchewatertemperatuur (van heet naar ijskoud en terug), versleten beddengoed, wifi werkt nauwelijks. Ramen sluiten slecht, dus veel straatlawaai.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 12 juli 2021 via mobiele applicatie

Ruime kamer voor rolstoel maar verouderd naar ons gevoel. De douche was absoluut toegankelijk maar een oude douchekop nodigde niet echt uit tot douche. En er was een mini-opstapje (2cm) tussen kamer en badkamer die het manouvreren met manuele rolstoel bemoeilijkte… het was toegankelijk maar niet echt gezellig en zeker aan vernieuwing toe

Datum van verblijf: juni 2021
Beoordeeld op 3 juli 2021 via mobiele applicatie

Ondergrondse parking met autolift. Heel vriendelijk en professioneel personeel. Nette, moderne kamers met lateraal zeezicht. Alle comfort is aanwezig. Ontbijtbuffet volledig Corona proof. Ook een leuk zwembad voor jong en oud op gelijkvloers. Het hotel zelf is zeer gunstig gelegen voor heel Oostende te voet ontdekken.

Kamertip: Kamer vooraan het gebouw heeft het mooiste zicht.
Datum van verblijf: mei 2021
Beoordeeld op 21 oktober 2020

Hier een nacht gelogeerd met een arrangement.
De ligging is prima, vlakbij de dijk en het centrum.
Het personeel is heel vriendelijk en gedienstig.
De corona maatregelen zijn prima Ook heel proper.
Ruime kamers, maar wat afgeleefd. Hier en daar komt het papier los, of ontbreekt een tegel. En de TV is niet meer van deze tijd.
Het ontbijt is goed, maar weinig variatie. Misschien door corona.
Er is een zwembad, maar op de kamer geen slippers en badjas. Wel te huur...
Een goed 3 sterren hotel, een matig 4 sterren hotel.

Datum van verblijf: oktober 2020