Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 141
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 142
Hotels.comUS$ 142
PricelineUS$ 162
Orbitz.comUS$ 142
TripadvisorUS$ 142
Agoda.comUS$ 163
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (592)
Beoordelingen filteren
592 resultaten
Waardering van reizigers
71
206
166
90
59
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
71
206
166
90
59
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
16 - 21 van 592 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juli 2020 via mobiele applicatie

Eerst en vooral wil ik Virginie bedanken van het ontbijt want ze heeft er voor gezorgd dat gans mijn eten lactose vrij was. Super lief. Voor de rest is iedereen vriendelijk en behulpzaam. Bedankt en keep up the good work :)

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank BillBennubv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 februari 2020

Heel mooie kamer en uitgebreid ontbijt
Dichtbij strand en winkels
Nog een extra attentie op de kamer voor Valentijn
Personeel heel vriendelijk en de wellness is mooi meegenomen.
Voor herhaling vatbaar

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Karine V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 februari 2020

Logement ligt pal in het centrum, dichtbij strand, winkels, restaurants... ontvangst verliep wat "raar" mevr was erg weinig van zeg... voelden ons niet meteen welkom... maar ander personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Er is een zwembad waar je gebruik kan van maken.... en het ontbijt is picobello, lekkere verse koeken, glaasje cava.... alles erg verzorgd. Het enige "minpuntje" is dat het welkomstdrankje in keuze beperkt is, je kan ook niet bijbetalen voor iets anders.

Datum van verblijf: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Annick-depapillon
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 januari 2020 via mobiele applicatie

Voor ons bezoek aan hotel Europe de meest recente beoordelingen gelezen hebbend, verwachtten we weinig van dit hotel. Maar, ik kan me niet vinden in de negativiteit.
De ontvangst was prima: vriendelijk en informatief.
De standaard kamer voldeed ook. Fijn bed, genoeg ruimte, lekker warm, schoon, koffie- en theezetfaciliteiten (inclusief theezakjes en oploskoffie), badkamer prima (hoewel een langere doucheslang fijn zou zijn). Opmerking: extra stopcontact op kamer zou geen overbodige luxe zijn. Kamers zijn wel ietwat gehorig.
Ontbijt was ok. Het is niet overdadig en staat niet mooi uitgestald, maar er is brood/broodjes/croissantjes, ei, bacon, genoeg beleg, yoghurt, kwark, vers fruit,
kleine chocolade broodjes en koffie broodjes, koffie/thee/sap en zelfs iets van cava (bij 't ontbijt!)
Ligging ook prima.
Ik zou alleen niet parkeren in garage hotel (€25 per 24 uur). Kunt 20 minuten lopen van hotel, gratis parkeren.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank puck78
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 oktober 2019

Onze ervaring met dit hotel is echt verschrikkelijk. Het begon al aan de telefoon, we wouden een suite reserveren en vroegen of het mogelijk was een kinderbedje op de kamer te krijgen. Dit ging niet meer want er was niemand om dit op te zetten.
Toch gegaan,aangekomen , de 'suite' was nog vrij en kostte 250 euro plus 25 euro parking. De man achter de receptie deelde even mee dat het zwembad gesloten was en welke lift we moesten nemen, maar gaf verder geen enkele info.
Aangekomen op de kamer bleek de 'suite' gewoon een kamer met een vuil bubbelbad, een verouderde tv, een lege minibar, en bovendien was het er koud! Het behang kwam los en het bad lekt.
De verwarming werkte eerst niet, er lag ook geen uitleg voor om deze aan te zetten (ook niet voor de wifi etc..) even gebeld naar de receptie, 4xgebeld, bleek dat ze de thermostaat enkel vanaf hun bureau konden, wilde, regelen, en meneer achter de balie besliste dan ook ineens voor ons dat 24graden echt het maximum was, zelfs toen ik aangaf hoe koud het was en dat ik mijn baby nog in bad moest stoppen. De laatste maal dat ik belde voor de verwarming die weer eens afstond kreeg ik zelfs geen antwoord meer aan de telefoon, maar toen meneer hoorde dat ik het was zette hij zonder iets te zeggen de verwarming terug op en legde af. Een hele dure kamer dus en we hebben hier niks aan gehad. Het ontbijt was bovendien ook vreselijk, spek nog rauw, ei nog rauw, er stond een bakje smeerkaas dat leeg was, en we zagen het persoon gebaren dat dit op was en het bakje zo rap mogelijk weg moest. de broodjes waren niet vers, de appels rot, en ondanks het buffet open ging om 8u stond er niks klaar. Toen we vroegen of er nog spek kwam kregen we een onbeleefd antwoord.
Bij uitchecken heb ik dan ook gezegd 'dat het geen aangenaam verblijf was' waar ik enkel het antwoord 'tja dat is jammer' kreeg gevolgd door 'fijne zondag nog' ik heb hierop vriendelijk geantwoord 'voor u geen fijne zondag'. ;-) jammer ! Hier komen we nooit meer! 250 euro plus parking , het is schandalig!!

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Sidneystas
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken