“Perfecte vis restaurant ”
Beoordeling van Restaurant Lobster

Restaurant Lobster
Geclassificeerd als nr. 8 van 459 Restaurants in Oostende
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
14 mei 2023 beoordeeld

Prijs/kwaliteit zeer goed . Eten is perfect klaar gemaakt . Vriendelijk ontvangen. Vis was volgens smaak zeer vers

Datum van bezoek: mei 2023
Joost Nollet, Eigenaar van Restaurant Lobster, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2023

Fijn te horen dat het u gesmaakt heeft.
Tot een volgende keer.

16 april 2023 beoordeeld

Jongens, dit is het paradijs voor zeevruchten!!!! Vers, lekker en bereid door een chef uit de duizend!!!! Lieve dame die zijn vrouw is, zij is super lief, mijn man die slechtziende is heeft hem zeer discreet geholpen door haar lieve aandacht!!! Wij zeggen Dank U!!! Zeker komen wij terug!!! Wel reserveren, klein maar fijn!!! Proficiat met uw excellente keuken!!! Knuffel van Betty

Datum van bezoek: april 2023
23 maart 2023 beoordeeld

Jaarlijks komen we op 1 januari van kreeft- of ander visgerecht proeven. Steeds super kwaliteit, ook voorgerechten, wijnen en desserts heel in orde. Zeevruchtenschotel TOPPIE. Een aanrader, vriendelijke bediening door uitbaatster.

Datum van bezoek: januari 2023
20 februari 2023 beoordeeld

Zeer lekker. Zijn er paar maal geweest 'n aanrader. Weet dat het gezond is wat je eet.
Prijs kwaliteit zeer goed

Datum van bezoek: februari 2023
5 februari 2023 beoordeeld

Zeer blij verrast in dit restaurant. Het heeft slecht een kleine kaart maar men moet er vooral komen voor de zeevruchten en voor de krab of de kreeft. Wij kozen de zeevruchtenschotel waarvan één met kreeft en één met krab en het werden de beste zeevruchtenschotels die we al gekregen hadden. Alles wordt er vers bereidt en zo op de tafel gebracht met een zeer vriendelijke bediening. De schotels zijn echt volledig en gewoon mooi om naar te kijken en erg lekker. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: januari 2023

Reizigers die Restaurant Lobster bekeken, bekeken ook

Oostende, West-Vlaanderen

In Restaurant Lobster geweest? Deel je ervaringen!