Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 124
Hotels.comUS$ 124
PricelineUS$ 123
TravelocityUS$ 124
eDreamsUS$ 123
Orbitz.comUS$ 124
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (204)
Beoordelingen filteren
204 resultaten
Waardering van reizigers
49
91
41
17
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
49
91
41
17
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 204 beoordelingen
Beoordeeld op 31 januari 2023

Oud uitgeleefd hotel, heel kleine kamers, foto’s komen niet overeen met de werkelijkheid, na klacht mochten we een andere kamer betrekken maar deze was iets ruimer maar ook totaal ongezellig, ontbijt was ok.

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Asperfer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 november 2022

dit Hotel doet al het mogelijke om het de gasten naar hun zin te maken , ook een pluim voor de dame in de receptie die ons op zeer vriendelijke en behulpzame wijze heeft ontvangen , we hebben geen enkele opmerking betreffende dit Hotel dat zijn prijs zeker waar maakt , kamer ok , badkamer ok , ontbijt zeer ok !! bij de volgende stop in Oostende komen wij graag terug !!!!!

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank roblarsbent
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 november 2022

Heel lieve dame aan de balie.Kamer was in orde en ontbijt was voortreffelijk.Top adresje in Oostende.De bar was heel gezellig .Goede bedden en proper badkamer.Niets tekort.We komen zeker nog terug genoten van ons weekend en o ja hondjes welkom

Kamertip: Gewoon heel tof
Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Martine C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 oktober 2022

De familiekamer is totaal afgeleefd. Ze hebben ooit eens getracht om ze op te frissen denk is, maar goed. Schimmel, geen 2de TV, elektriciteit die gevaarlijk is in de kinderkamer. Ontbijt was sober maar okee. Vriendelijk personeel ook.
Maar de kamer lijkt totaal niet op deze van de site. Het is een verouderd hotel waarin men niet veel meer in wil investeren, maar nog zeer veel geld wil aan verdienen heb ik de indruk.
Bed heeft ook zijn beste tijd gehad. Nee, dit was niet onze beste hotelervaring voor die prijs. Ik moet me dus jammer genoeg aansluiten bij de andere meningen. Bijzonder jammer gezien de locatie, maar geef mij maar hotel Mercure er vlak naast.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank stevesI2257DK
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 mei 2022

Op het eerste zicht vindt ik het een prima hotel met zeer goede ligging en mooi gebouw, de kamers waren 'ok', wel jammer is dat als ik op toilet zit mijn kop tegen de wasbak zit, en de douche 2cm van me is. Voor de rest vonden we wel wat insecten in de kamer wat ik heel erg vies vond en gevaarlijk voor de kinderen. De schoonmakers deden op zig wel iets maar, niet veel. Ze leken moe en verschoonde helemaal niks, ze ruimde enkel wat op. Ten tweede werd een tax op ons gegooid waar van niks wisten voor we bij dit hotel boekten, dat vindt ik dus echt heel raar en niet OK. De parkeerkaartje die we kregen werkte ook niet, we moesten een halfuur wachten tot we door konden rijden want de ticket scande niet, (we kregen die van de reseptie) Wat ik ook heel erg onhygienisch vond is dat je volgens hun de handoeken die je wilt vervangen op de grond moet leggen, dus ik droog mijn gezicht en lichaam met een handdoek die op vieze grond lag??? Vies, heel erg vies en super onhygienisch hotel! Op de fotos zag dit hotel er geweldig en super tof uit, maar in werkelijkheid is dat het dus echt niet, ik raad je niet echt aan om hier te komen, de gasten waar totaal niet vriendelijk en heel onbeleefd, over de medewerkers kan ik zeggen dat die wel gelukkig vriendelijk waren. Een les voor ons allen, laat je niet verleiden door neppe fotos waar photoshop is gebruikt om het er zo schoon en mooi mogelijk te laten uit zien, bekijk het eens van dichtbij eerst. Verspil zo je geld niet mensen!! BOEK HIER NIET!! Ik waarschuw jullie, fotos zijn totaal niet hoe het er echt uit ziet!

Kamertip: Laat je niet verleiden door neppe fotos!!!
Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AryaanTraveller21
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken