Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Vio.com
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.046)
Beoordelingen filteren
1.046 resultaten
Waardering van reizigers
559
332
104
36
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
559
332
104
36
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
27 - 32 van 1.046 beoordelingen
Beoordeeld op 26 december 2022

vriendelijkheid, zowel van patron als personeel aan balie,keuken,bar en kuisploeg.
ons arrangement van Kerst was magisch. lekker en fijn eten , lekker en uitgebreid ontbijtbuffet. bij het kerstarrangement was er ook nog eens leuke bingonamiddag en kregen we kadootjes van de kerstman. en zeker mogen we de life band niet vergeten, die iedere avond ons heerlijk heeft bekoren en gezellig laten dansen. zangeres was ook eentje uit de duizend.en laat ik mijn vrienden christa en luc niet vergeten , met wie we fantasch weekend beleefde, als ook onze buren van tafels naast ons met avondeten, familie Huijghe, Bussé, Bossers en Genot. alvast tot volgende trip eind dit jaar nog.

Kamertip: Sauna....vriendelijkheid et lekker lekker eten en zalige bedden.
Datum van verblijf: december 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank katia v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 december 2022

Zeer tevreden, heel goed hotel, goeie service en zeer behulpzaam.
Zeer lekker eten. Top voor ons.
Uitgebreid ontbijt en zeker voldoende keuze bij avondmaal.
Houden rekening met speciale dieetwensen. Gewoon op voorhand doorgeven.

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank FarAway54293395965
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 december 2022

Goed gelegen hotel met supervriendelijke baas en personeel.
Na Een wandeling ,shopping aan onze kust,kerstmarkt was het zeer aangenaam om terug te kunnen keren naar ons comfortabele OstendHotel.
's Ochtends kan je genieten van een heerlijk uitgebreid Lekker ontbijtbuffet waarmee we de dag goed konden beginnen.
ook het halfpensionbuffet S’avonds is lekker, nadien kan je In de bar gezellig een drankje genieten van excellente kwaliteit en een leuke toffe babbel hebben met Een supertoffe barkeepster. Goede nachtrust in een propere kamer, uitgerust met goede bedden en uitstekend bad en douche .voor herhaling vatbaar .

Datum van verblijf: december 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 526marleenm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 december 2022 via mobiele applicatie

Eten heel goed. Heel vriendelijk. Mooi hotel MAAR wij kregen heel er kleine en donkere kamer, we hadden een twin kamer geboekt. Tussen het bed en de muur was er maar 20 cm. Je kon er nauwelijks door. Ook de douche heel erg klein, je kon er bijna niet in, en gevaarlijk !
Doordat er slechts 20cm was tussen bed en muur ben ik gevallen : het donsdeken komt over het bed en aangezien er dan maar 10 cm overblijft, ben ik met mijn voet in het donsdeken blijven hangen en zo gevallen : gevolg : wonde aan voorhoofd en neus en ribben gebroken.
Ofwel hebben ze ons een 1 persoonskamer gegeven in plaats van een twinkamer, ofwel zijn hun twin/double rooms echt veel te klein !
Zeker niet aan te raden voor oudere of minder mobiele mensen wegens kleine kamer, kleine douche, en vanuit het restaurant of bar moet je via trappen naar toilet.

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 357veroniqued
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 november 2022

Het was allemaal perfect in orde. Alles proper en netjes. Heel lekker eten, met veel variatie en meer dan voldoende keuze. Propere kamer en badkamer. Sauna perfect in orde. En een gezellige bar. Een echte aanrader.

Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Monique W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken