Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.051)
Beoordelingen filteren
1.051 resultaten
Waardering van reizigers
561
333
106
36
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
561
333
106
36
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
37 - 42 van 1.051 beoordelingen
Beoordeeld op 13 november 2022

Dit is geen hotel, amper een restaurant met een grootkeuken, ontbijt een dikke nul, zelfs geen broodjes aanwezig. Avondbuffet, zal ik een 1 geven; daar was toch één ding bij dat de smaken viel (een stukje vis), de rest was gewoon uitgedroogd (wie kan nu in godsnaam een kipfilet laten uitdrogen) en niet te eten. De bar, zo onpersoonlijk, het is toch een kleintje om even aan tafel te komen en uw bestelling te noteren, zelfs dat was te veel. Voor ons één keer en nooit meer. Zelfs een lunch garden van carrefour is 100x lekkerder dan dit eten. Nee, zeker geen aanrader.

Datum van verblijf: november 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ericdU2924JW
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 november 2022

Fantastisch hotel niet ver van het strand.
Op een paar stappen ben je aan de Mercator, het strand, De Langestraat...
Het hotel heeft 's morgens een prachtig lekker buffet.
Ook het avondeten is bereid met veel zorg en is heel lekker (ik heb daar biefstuk gegeten die extreem mals was). De kamer is groot (junior suite) en comfortabel.
En de vriendelijkheid van de mensen aan de balie is fantastisch.

Kamertip: Junior suite is groot.
Datum van verblijf: november 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank VanDamme63
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 november 2022

Het hotel is uitstekend gelegen en zeer kindvriendelijk. Er is een speelkamer met een kleine klimmuur, 'doolhof' en je kan er FIFA-spelen. De medewerkers zijn zeer vriendelijk. Het eten is er overheerlijk. Je kan er altijd kiezen tussen vis en/of vlees.

Kamertip: Familiekamers zijn ideaal voor een gezin met 2 kinderen.
Datum van verblijf: november 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank koenh478
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 november 2022

Wij hebben weer 3 fantastische dagen mogen genieten in Ostend Hotel . Een zeer warm welkom - enorm vriendelijke service . Kamer heel mooi en net dankzij het kamerpersoneel . We hebben weer mogen genieten van een overheerlijk Ontbijtbuffet en een overheerlijk avond buffet gedurende ons 3 daags verblijf . Echt super lekkere gerechten en keuze in overvloed : een grote pluim voor het keuken personeel en het personeel dat ervoor zorgt dat we iedere dag weer uit propere borden en met proper bestel kunnen eten . ' S avonds is het gezellig vertoeven in de hotel bar met een lekkere drank en versnapering . Wij komen al jaren naar Ostend Hotel en het is voor ons iedere keer weer " Thuis Komen " . Een welgemeende dankjewel aan iedereen die ons weer een heerlijke vakantie hebben bezorgd . Veel Liefs , de familie Mertens

Datum van verblijf: november 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dorien34
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 oktober 2022

Goede prijs/kwaliteit. Praktisch gelegen. Kort bij het centrum maar ook bij het strand. Verzorgde en lekkere maaltijden. Een pluspunt is zeker de All-in formule.
Jammer dat de kinderen zichzelf mogen bedienen aan het buffet. Hierdoor is het niet altijd even hygiënisch. Dit ligt uiteraard ook aan de ouders. Maar af en toe een opmerking door het personeel zou wel op zijn plaats zijn.
Het personeel dat afruimt is soms ook wat snel wat niet aangenaam is. Bord is soms al weg terwijl je op de laatste hap kauwt!

Datum van verblijf: oktober 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank anm467
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken