Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.051)
Beoordelingen filteren
1.051 resultaten
Waardering van reizigers
561
333
106
36
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
561
333
106
36
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
39 - 44 van 1.051 beoordelingen
Beoordeeld op 5 november 2022

Het hotel is uitstekend gelegen en zeer kindvriendelijk. Er is een speelkamer met een kleine klimmuur, 'doolhof' en je kan er FIFA-spelen. De medewerkers zijn zeer vriendelijk. Het eten is er overheerlijk. Je kan er altijd kiezen tussen vis en/of vlees.

Kamertip: Familiekamers zijn ideaal voor een gezin met 2 kinderen.
Datum van verblijf: november 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank koenh478
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 november 2022

Wij hebben weer 3 fantastische dagen mogen genieten in Ostend Hotel . Een zeer warm welkom - enorm vriendelijke service . Kamer heel mooi en net dankzij het kamerpersoneel . We hebben weer mogen genieten van een overheerlijk Ontbijtbuffet en een overheerlijk avond buffet gedurende ons 3 daags verblijf . Echt super lekkere gerechten en keuze in overvloed : een grote pluim voor het keuken personeel en het personeel dat ervoor zorgt dat we iedere dag weer uit propere borden en met proper bestel kunnen eten . ' S avonds is het gezellig vertoeven in de hotel bar met een lekkere drank en versnapering . Wij komen al jaren naar Ostend Hotel en het is voor ons iedere keer weer " Thuis Komen " . Een welgemeende dankjewel aan iedereen die ons weer een heerlijke vakantie hebben bezorgd . Veel Liefs , de familie Mertens

Datum van verblijf: november 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dorien34
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 oktober 2022

Goede prijs/kwaliteit. Praktisch gelegen. Kort bij het centrum maar ook bij het strand. Verzorgde en lekkere maaltijden. Een pluspunt is zeker de All-in formule.
Jammer dat de kinderen zichzelf mogen bedienen aan het buffet. Hierdoor is het niet altijd even hygiënisch. Dit ligt uiteraard ook aan de ouders. Maar af en toe een opmerking door het personeel zou wel op zijn plaats zijn.
Het personeel dat afruimt is soms ook wat snel wat niet aangenaam is. Bord is soms al weg terwijl je op de laatste hap kauwt!

Datum van verblijf: oktober 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank anm467
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 oktober 2022 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel,lekker eten en prima ontbijt.
We hebben terug geboekt voor het Kerstmis arrangement.Zeer nette kamers.
Goede ligging,kort bij het strand en ook bij het centrum van de stad.
Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank kapglab
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 oktober 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel met goede service en vriendelijk personeel. Kamers zijn goed en netjes. Ontbijt en diner is goed verzorgd. Voldoende keuze en eten is goed. Hotel ligt vlakbij het strand en centrum is ook niet ver weg. Aandachtspunt is de warmte in het restaurantgedeelte.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank T1933YMandrel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken