Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Bero(Oostende)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 248
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 23/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 136
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 173 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Pacific(Oostende)
US$ 139
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Acces(Oostende)
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 126
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel Prado(Oostende)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 90
US$ 86
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 101 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 130
US$ 118
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
Hotel Louisa(Oostende)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 145
US$ 141
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel Cardiff(Oostende)
US$ 195
Booking.com
Zie aanbieding
  • Bar/lounge
  • Gratis internet
Hotel Melinda(Oostende)
US$ 295
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Oesterhoeve(Oostende)
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (521)
Beoordelingen filteren
521 resultaten
Waardering van reizigers
206
203
83
21
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
206
203
83
21
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
43 - 48 van 521 beoordelingen
30 augustus 2017 beoordeeld

We boekten een kamer via booking.com. Misschien kregen we daarom een kleinere kamer. Er was geen ruimte langs het bed en in de douche moest je een beetje 'mikken' om de klus te klaren. We verbleven in een kamer met paarse muren en donkere meubels. Waarschijnlijk zorgde dit voor een extra klein gevoel. De matrassen viel wat klein uit. De eenpersoonbedden konden niet aansluiten op mekaar.
De kamer was proper. Het ontbijt was in orde.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Chelke11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexander P, Front Office Manager van Ostend Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 september 2017

Beste,

Dank u wel voor uw review op Tripadvisor.
Ongeacht via welk kanaal u bij ons reserveert krijgt iedereen steeds het gewenste kamertype Twin ,Juniorsuite of familiekamer toegewezen. Het enige verschil dat er kan zijn bij een standaard twin is dat we twins ter beschikking hebben met een dubbel bed of twee aparte bedden naast elkaar . Voor de rest zijn het standaard kamers . Elke verdiep heeft zijn eigen specifieke kleur . Het paarse verdiep is dan normaal het vijfde verdiep.
Tijdens het verblijf kan u met eender welke vraag of probleem aan de receptie terecht.
We doen steeds ons uiterste best om u verder te helpen.
Mogen wij voor een eventueel volgend verblijf de Junoirsuite aanraden.
Deze kamer is dubbel zo groot als een standaard twin en beschikt ook over een zithoekje en kleine frigo op de kamer .

Met vriendelijke groet,
Receptie
Ostend Hotel***


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2017 beoordeeld

de kamer zijn mooie 'alleen de douce is te klein en alles goe van prijs klasse en het ontbijt was zeer goed 'aanrader waard hoor en rustig gelegen 'goed voor volgend jaar opnieuw te boeken 'ook nadeel tv toestel was niet goed afgesteld

Kamertip: rustige verdieping en heel goed bereikbaar via auto of taxi
  • Verbleef: augustus 2017, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank thaifrank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2017 beoordeeld

Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf.
Het ontbijt is meer dan voldoende, veel variatie en genoeg keuze.
Ook de sauna is een aanrader, het is een mooie ruimte en je kan er goed ontspannen.
De kamer is ruim genoeg en de douche is prima.
Wij gaan zeker nog eens terug!!!

Kamertip: Wij waren op de vijfde verdieping en hadden geen last van lawaai.
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank fabiennegommers1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexander P, Front Office Manager van Ostend Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 september 2017

Geachte,

Dank u wel voor uw review op Tripadvisor.
Fijn dat u zo van uw verblijf en onze faciliteiten genoten heeft .
Onze gerenoveerde sauna is een van onze troeven . Deze dient gereserveerd te worden en is steeds prive gebruik per kamer . De Sauna is ter beschikking van 09u s'morgens tot 22u s 'avonds . Indien u bij ons verblijf op basis van kamer ontbijt bedraagt het supplement 5€ . Bij arrangementen is het gebruik hiervan steeds inbegrepen ( op basis van reservatie en beschikbaarheid. ) Hopende u binnenkort terug bij ons te mogen verwelkomen voor een ontspannende vakantie of even tussenuit momentje.

Met vriendelijke groet,
Receptie
Ostend Hotel***

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2017 beoordeeld

alles tip top in orde en gezellig
de kamer is groot genoeg voor 2 personen
je hebt een heel uitgebreid ontbijt en alles heel hygiënisch
ostend hotel is heel kindvriendelijk
het personeel is heel vriendelijk

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank loendersilse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexander P, Front Office Manager van Ostend Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2017

Geachte,

Dank u wel voor uw review op tripadvisor.
Het doet ons goed te lezen dat de dagelijkse inzet van heel ons team niet onopgemerkt voorbij gaat .
Hopende u op een ander moment bij ons te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Receptie
Ostend Hotel***

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2017 beoordeeld

Wij zijn al verschillende keren naar het Ostend Hotel geweest. Uitstekend hotel: kraaknet, zeer uitgebreid en lekker ontbijt, verschillende keuzes diner, supervriendelijk personeel. Is een echte aanrader!!

  • Verbleef: december 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Sylvie V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexander P, Front Office Manager van Ostend Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2017

Geachte,

Dank u wel voor uw review op Tripadvisor.
Dat u ons elke keer weer uitkiest voor uw vakantie in oostende doet ons veel plezier .
Hopelijk mogen wij u binnenkort weer bij ons verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Receptie
Ostend Hotel***

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken