Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere keuken, vriendelijke bediening”
Beoordeling van De Mangerie Promenade

De Mangerie Promenade
Geclassificeerd als nr. 21 van 431 Restaurants in Oostende
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 34 - US$ 65
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
11 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen er op een dinsdagavond in augustus. De zaak zat niet vol maar was aardig gevuld. De apero was lekker fris zoals het hoort. De pasta's zijn heel lekker en zeker voldoende. Ook het dessert werd mooi opgediend. Aangenaam verrast!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Klaas G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (349)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 349 beoordelingen

6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere verse fruit de mer gegeten van prima kwaliteit.
De bediening was tip top, we werden verwend tot en met ondanks de drukke avondservice.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank jurgenvdb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2018 beoordeeld

Prima formule. Bijzonder restaurant met een duidelijke voorkeur voor de schatten die de zee heeft. Uitstekende, correcte en sfeer toevoegende bediening. Je ziet dat de gasten genieten van de gerechten.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank paulbruinincx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2018 beoordeeld

Wij kwamen toevallig in de Mangerie terecht voor de lunch en waren meer dan aangenaam verrast. Zeer vriendelijke bediening en wij hebben hier ontzettend lekker gegeten. Hier komen wij graag terug.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ChrisM2564IN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in een mooi ingericht restaurant en heel vriendelijke ontvangst. De zeetong was lekker, 2 mooie stuks met heerlijke huisgemaakte tartaarsaus. De verse tagliatelle met zalm en coquilles werd nog lekkerder door de truffelschilfers die ze aan tafel toevoegen. Koffie en dessert waren prima; beste moelleux ooit volgens mijn dochters!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank GeertDev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Mangerie Promenade bekeken, bekeken ook

Oostende, West-Vlaanderen
Oostende, West-Vlaanderen
 
Oostende, West-Vlaanderen
Oostende, West-Vlaanderen
 
Oostende, West-Vlaanderen
Oostende, West-Vlaanderen
 

In De Mangerie Promenade geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding