Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topadresje”
Beoordeling van De Stove

De Stove
Geclassificeerd als nr. 19 van 799 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 51 - US$ 63
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch, Lokale keuken, Speciale gelegenheden
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
1 juni 2018 beoordeeld

Wat een verademing in het hartje van Brugge. Van zodra je binnenstapt komt de rust je tegemoet. Authentic klein Brugs restaurantje gerund door 2 personen. Geen heen en weer geloop van kelners, geen geroep naar elkaar kortom rustig en gezellig.
Het eten is van zeer waardevolle en verse kwaliteit, héél lekker klaargemaakt en vooral warm opgediend. Er is een groot verschil van aanbod met de andere toeristische restaurants in de omgeving. Ook de bediening is dik in orde, gastheer heeft alles in de gaten. Er wordt tijd gegeven om rustig van je aperitief met hapje te genieten. Ook de gerechten worden mooi op tijd geserveerd. Brood en boter op tafel, wordt op tijd bijgevuld, wijn wordt tijdig bijgeschonken. Kortom, wij zijn fan !!

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank alleseter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (691)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 691 beoordelingen

15 mei 2018 beoordeeld

Recent langs geweest voor een middaglunch. Heel rustig binnen en toch in de nabijheid van de markt. Heel vriendelijke en correcte bediening. Alles op een goed tempo geserveerd. En ook lekkere gerechten en juiste porties. We hebben de huiswijn gedronken en ook deze is bewust gekozen en niet standaard. Waar voor je geld in het toeristische Brugge. Een aanrader.

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Gerrit74M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cootn V, Eigenaar van De Stove, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2018

Beste,

Hartelijk dank voor deze review.
Wij zijn blij dat je tevreden bent over onze lunch formule en onze huiswijnen!
Maakt onze dag extra plezierig!

Met vriendelijke groeten,
Nico en Debbie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We proefden het "boeketje" mosselen en als hoofdgerecht het melklam . Beiden heel verfijnt , mooie portie , stijlvol opgediend en overheerlijk . Al enkele keren komen eten , wanneer we terug Brugge aandoen komen we zonder twijfel terug .

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Carine D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld

Een verademing in Brugge: geen dicht op elkaar gepropte tafels, maar wel genoeg ruimte om op je gemak te kunnen genieten van het lekkere eten.
Tof en smaakvol interieur, maar bovenal hebben we er heel lekker gegeten.
Dit is een plaats om te onthouden en om aan te raden aan iedereen die in Brugge, heel lekker en betaalbaar wil eten.
Om nog maar een half jaar de zaak te runnen, doen deze jonge mensen het heel goed.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Jonathan C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cootn V, Eigenaar van De Stove, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2018

Beste,

Dank je wel voor deze mooie woorden!

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten,
Nico en Debbie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Aanrader te midden van de "toeristen"restaurants! Ze onderscheiden zich door hun seizoensgebonden suggesties en streekinvloeden. Lekker, verfijnd tafelen in een rustig kader. Restaurant overgenomen door jonge ambitieuze mensen die gaan voor kwaliteit. Aanrader!

Datum van bezoek: maart 2018
2  Bedank tannekedanny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cootn V, Eigenaar van De Stove, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2018

Beste,
Dank je wel voor deze uitstekende review!
Het is altijd een plezier dit te lezen.
Bedankt en hopelijk tot binnenkort.
Met vriendelijke groeten,
Nico en Debbie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Stove bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In De Stove geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding