Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oppervlakkig ”
Beoordeling van Torture Museum Oude Steen

Torture Museum Oude Steen
Geclassificeerd als nr. 18 van 154 dingen om te doen in Brugge
Nuttige informatie: Activiteiten voor oudere kinderen, Parkeergelegenheid kinderwagens, Toiletten, Rolstoeltoegang, Trappen / lift
Attractiegegevens
Nuttige informatie: Activiteiten voor oudere kinderen, Parkeergelegenheid kinderwagens, Toiletten, Rolstoeltoegang, Trappen / lift
6 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Interessant om alle werktuigen te zien. Maar volgens mij is niet alle informatie correct. Verder is de informatie oppervlakkig en wordt deze meerdere keren herhaald.

Bedank Peter R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dirk b, Eigenaar van Torture Museum Oude Steen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2017

Hi Peter,
Een beetje kritiek is steeds welkom maar de informatie is wel correct.
Het is mogelijk dat sommige bronnen verschillen van mening maar toch;
Laat me weten wat volgens hou niet correct is en ik zal het je aantonen.
Oppervlakkig?? Met de gepresteerde teksten en tijdlijnen proberen we in te dringen in de
geschiedenis , de perceptie van justitie un de diverse maatschappijen en de psyche van de mens die foltering en geweld sinds eeuwen met zich meedraagt.
Off course , you need two to tango.
Onze mail is je bekend, steeds open voor correspondentie.
Mvg
Dirk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (880)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

23 - 27 van 880 beoordelingen

6 januari 2017 beoordeeld

Aan de hand van tekst, foto's, schilderijen, poppen, nagemaakte taferelen,...krijgt men een goed idee over folteringen

Bedank genieter169
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dirk b, Eigenaar van Torture Museum Oude Steen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2017

Dag Epicurus,

Bedankt voor je bezoek en appreciatie.
Hopelijk tot binnenkort.

Beste groeten

Dirk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt heel leuk met al die spullen etc..
Ik hou niet van museums ..
Maar deze museum was leuk , aangenaam en zeker om het nog eens te zien ! Intressante dingen dat je daar kunt zien

Bedank indra r
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dirk b, Eigenaar van Torture Museum Oude Steen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2017

Dar doet nu echt eens plezier , iemand die re voor uitkomt niet van musea te houden en die toch een aangename tijd heeft doorgebracht in het Torture museum.
Zulks wijst erop dat je iemand bent die wil onderzoeken zonder de geijkte paden te bewandelen.
Tof!!

Beste groeten

Dirk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ook helemaal niet duur, 10€ voor 2 studenten. Is zoals de naam zegt een folter museum, staan enkel foltertuigen vanuit de middeleeuwen. Heel leuk gepresenteerd ook met wassen beelden. Tof!

Bedank Robin C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dirk b, Eigenaar van Torture Museum Oude Steen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2017

Hi Robin,
Studenten zijn een fijne doelgroep en zijn over het algemeen zeer geïnteresseerd in de geschiedenis van foltering en justitie. Jij ook zie ik.
De toekomst ligt bij jullie om een goede samenleving te verzekeren de komende decennia.
Bedankt voor je bezoek , ik hoop dat je veel reclame maakt.
Dirk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In deze korte tour van 7 euro per persoon toont men u allerlei foltertechnieken van voornamelijk de Middeleeuwen. Omdat dit ook deel uitmaakt van onze geschiedenis vond ik dit zeer interessant. Korte, niet te vermoeiende teksten laten je kennismaken met alle technieken. Niet voor gevoelige personen aan te raden.

Bedank Pieter V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dirk b, Eigenaar van Torture Museum Oude Steen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2017

Dag Pieter,

Je hebt natuurlijk een naam om geïnteresseerd te zijn in Brugge en de geschiedenis van de middeleeuwen dus extra bedankt voor je bezoek en je appreciatie van ons museum.
Gevoelige zielen , evenmin een probleem, we hebben nog een recup kamer voorzien in case...
beste groeten

Dirk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Torture Museum Oude Steen bekeken, bekeken ook

 

In Torture Museum Oude Steen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding