Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brugge
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 10:00 - 18:30
Hoogtepunten uit beoordelingen
L'embarras du choix! Keuze te over

Leuke winkel, zeer mooie en vernieuwende keuze en ook andere dranken dan bier - gin, jenever ... meer lezen

Beoordeeld op 6 september 2019
Tom E
Beer Walhalla

De keuze is reuze! Het enorme assortiment aan biersoorten maakt deze winkel uniek. Je kunt er ook ... meer lezen

Beoordeeld op 27 juli 2019
OceanShark
,
Haarlem, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 264 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Brugge
vanaf US$ 45,41
Meer info
vanaf US$ 51,09
Meer info
vanaf US$ 21,57
Meer info
vanaf US$ 14,84
Meer info
Beoordelingen (264)
Beoordelingen filteren
264 resultaten
Waardering van reizigers
198
52
7
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
198
52
7
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 264 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2019

Leuke winkel, zeer mooie en vernieuwende keuze en ook andere dranken dan bier - gin, jenever, enz... - must do - ca vaut le detour.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Tom E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2019 via mobiele applicatie

De keuze is reuze! Het enorme assortiment aan biersoorten maakt deze winkel uniek.

Je kunt er ook ander soorten drank verkrijgen zoals Rum, Cognac, Gin etc
En zelfs gratis proeven.

Kortom, ga zelf eens kijken wat ze allemaal te bieden hebben. En drink je zelf niets, dan vind je hier vast iets voor een liefhebber als cadeau.

Datum van activiteit: juli 2019
6  Bedank OceanShark
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LouisDelva, Eigenaar van The Bottle Shop, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019

Bedankt voor deze top review! Het doet ons plezier dat u het naar uw zin heeft gehad in onze winkel!

Tot gauw :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2019 via mobiele applicatie

Waar is België zonder bier? Als je dit leuke land en de stad Brugge bezoekt kan je niet vertrekken zonder een biertje voor thuis mee te nemen. Van alle winkels die bier verkopen in Bruge vinden wij dit de fijnste. De winkel is zeer netjes en goed geordend. Er is een enorme keuze aan speciaal bier en het personeel is erg vriendelijk.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank KirstenBrigitte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2019 via mobiele applicatie

Deze winkel zit vlak bij het centrum en hier zijn de prijzen dan ook naar. De keuze is er enorm en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam in het maken van de juiste keuze.

Datum van activiteit: februari 2019
Bedank steven26111987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2018 via mobiele applicatie

Super gezellige winkel met ongelofelijk veel soorten bier.
Top personeel die je een professionele uitleg kan geven.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank zyna123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken