Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (79)
Beoordelingen filteren
79 resultaten
Waardering van reizigers
73
6
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
73
6
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 79 beoordelingen
Beoordeeld op 6 mei 2016

Begin mei 2016 hebben we met 5 personen een bezoek gebracht aan Brugge. Onze thuishaven was voor 4 nachten " Huis Willaeys". In een woord:" geweldig ".
Bijzonder gastvrij, altijd bereid om informatie te geven. We voelden ons daar meer dan welkom.
Elke ochtend werden we getrakteerd op een fantastisch ontbijt met veel variatie en steeds een lekkere zelfgemaakte verrassing.
Kortom, een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Mede dankzij het prachtige weer en het zeer fijne verblijf kijken we , met een meer dan goed gevoel , terug op deze dagen.

John Vervoort en Wies Wilbers en familie.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jvervoort
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 januari 2016 via mobiele applicatie

Wat een mooie plek om te overnachten! We verbleven in de rococo-kamer, in prachtige staat gerenoveerd. Het B&B ligt in het centrum op loopafstand van de vele bezienswaardigheden van Brugge. Gastvrouw Vanessa doet er alles aan om het haar gasten naar de zin te maken. Het ontbijt is perfect met verse sap en heerlijke broodjes. Huis Willaeys is de ideale verblijfplaats tijdens een bezoek aan Brugge. Een absolute aanrader!

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rucola2
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 december 2015

Vorig jaar ook geweest. Ik kan alle andere goede beoordelingen alleen maar onderschrijven. Heel mooi pand, prima en mooie kamer, uiterst vriendelijk beheerders-echtpaar. Wij zijn blij er overmorgen weer te komen. Een absolute aanrader !

Kamertip: Een rustige uitvalsplek voor bruisend Brugge
Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Schmidt-Gieskens
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juli 2015

Weekendje hier gelogeerd met mijn vriend, super!
Super gastvrij koppel. Zij hadden namelijk etenswaar mee gebracht voor hun van hun vakantie, deze werd gewoon 's morgens geserveerd bij het ontbijt. Kamer was zeer mooi, er zijn een aantal café's aan de achterkant maar hier totaal geen last van gehad.
Op een paar minuten van de grote markt. Goede tips om ergens te gaan eten, alleen hadden wij de pech dat er veel zaakjes hun jaarlijkse vakantie hadden ook al is het zomer.

Kamertip: wij hadden de rococo kamer deze ligt aan de achterzijde
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sofien1992
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 juli 2015

Mijn vriend en ik bleven 1 nacht in huize Willaeys, maar dat mocht gerust wat langer zijn. Zeer centraal gelegen, prachtig huis, vriendelijke gastvrouw en -heer, lekker ontbijt en direct tips mee voor het verkennen van Brugge. De kamers zijn zoals beschreven met een zeer comfortabel bed. Wij keren graag terug.

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank sara617
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken