Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 243
Expedia.com
US$ 245
Vio.com
US$ 202
Hotels.comUS$ 247
AlgotelsUS$ 234
StayForLongUS$ 221
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (270)
Beoordelingen filteren
270 resultaten
Waardering van reizigers
235
26
3
1
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
235
26
3
1
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 270 beoordelingen
Beoordeeld op 30 november 2022 via mobiele applicatie

We kwamen al aan jij het hotel en waren al aangenaam verrast door de gevel. Zeer authentiek pand met privé parking.
De aankomst was zeer warm en vriendelijk. We werden naar onze kamer begeleid en kwamen in een zeer ruime kamer met een supergroot bed. Alles heel proper en verzorgd. De versiering in het hotel zelf was al volledig in kerstsfeer, heel magisch.
Het ontbijt had alles wat je nodig had, zoet en hartig. Brood, boterkoeken en zelf wafels.
Dit hotel was echt een extra om in de kerstsfeer te komen. Het interieur is ook een eyecatcher van dit pand, pluspunt.

Kamertip: Parkeergelegenheid bij het hotel. (Betalend) Verken het hotel en de verschillende ruimtes.
Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Quest66260369352
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 september 2022

Wat een perfect hotel! Vriendelijke verwelkoming, prachtige schone kamer van van alles voorzien! Lekkere drankjes aan de bar en in de salon. En dan nog het ontbijt! Veel te veel gegeten omdat het allemaal zo lekker was en er goed uitzag!
Wij vinden dit een top hotel en raden het graag aan iedereen aan!

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 89romym
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 april 2022 via mobiele applicatie

Als Former General Manager van een hotel kijk je met hele andere ogen. Dit familie hotel is in 1 woord “Fantastisch”, over ieder detail is nagedacht, de ligging is perfect, privé parkeerplaats beschikbaar, romantisch, de bedden zijn goed, alles is zeer schoon, het ontbijt is grandioos (tot aan bubbels toe), zeer gastvrij, vriendelijk en niets is teveel. Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen! Tot een volgende keer want wij gaan terug! Nick, dank je wel voor je advies, gastvrijheid en het verborgen pareltje om de hoek! Top gegeten!

Kamertip: Boek een privé parkeerplaats achter het hotel
Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank carolinemU6393SK
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 maart 2022

We hebben wereldwijd heel wat fantastische hotels mogen bezoeken, maar deze stijgt door ons eerste bezoek meteen richting nummer 1. Hier weten ze wat de gast wil. Altijd een stap extra, niets is te gek. Niet gemaakt maar vanuit het hart. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Geen oploskoffiezakjes op de kamer maar nespresso. Sfeervol zeer schoon hotel met fantastisch romantische en mooie kamers. Wij komen hier zeker weer terug.

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank henriv909
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 juli 2021

Prachtig kleinschalig hotel met supervriendelijk onthaal en gedienstigheid. Mooie kamer met goed werkende airco en prima ontbijt. Ook zeer gunstige ligging tot de winkelstraten en het begijnhof en minnewater.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank William R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken