Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.754)
Beoordelingen filteren
1.754 resultaten
Waardering van reizigers
1.135
392
127
51
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.135
392
127
51
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.754 beoordelingen
Beoordeeld op 25 september 2022 via mobiele applicatie

We hadden de Tuilerieën gekozen om ons huwelijk met onze gasten in het romantische Brugge te vieren.
De hele beleving was top: mooi hotel met geschiedenis, prachtige kamers (dank u voor de upgrade), zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, gezellige bar en een lekker ontbijt!

Kamertip: Private parking
Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Mylene P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 juni 2021

We gaan al jaren met heel veel plezier naar De Tuillerieen, en zijn nog nooit ontgoocheld geweest, behalve vandaag.
Het ontbijt-buffet werd terug geserveerd in de ontbijtzaal, maar het aanbod was enorm beperkt (geen cornflakes, geen melk, geen fruityoghurt, geen chocolade, beperkt aanbod aan koeken/broodjes,...), maar wat ons het meest verbaasde was de keuze uit bereide gerechten. Wanneer je een eitje bestelde, mocht je geen wafel meer bestellen of omgekeerd en het mocht ook maar 1 eitje max zijn. Je moest ook wachten om naar het buffet te gaan tot je uitgenodigd werd, maar na 10 minuten zijn we maar zelf gegaan aangezien er niemand aanwezig was die ons uitnodigde.
Wanneer we hier een opmerking over maakten bij de check-out was de reactie dat ze de prijs van het ontbijt niet verhoogd hadden en dit de nieuwe set-up was. Een set-up waar we dus niet meer naar terugkeren....

Datum van verblijf: juni 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 547mieker
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 oktober 2020

Te midden van de stad aan het water...een fijn hotel met een ongelooflijk ontbijt in een prachtige zaal...en professioneel personeel.Ook hebben we genoten van een ruime kamer en het zwembad..niet erg groot maar wel leuk.

Kamertip: Je kan een kamer boeken met zicht op de voorbijvarende bootjes
Datum van verblijf: december 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank leuvenaars
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 juli 2020 via mobiele applicatie

Genoten van 2 mooie dagen Brugge in het zeer knappe hotel De Tuillerien - mooi kader - ruime eigen prive parking van en aan het hotel - crazy fijn en rijk ontbijt, met ruime keuzes - genoten - thx voor jullie gastvrijheid

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank 584geryg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 januari 2020 via mobiele applicatie

Wederom superontvangst... zowel zaakvoerder, receptionist , ontbijtdame , kamermeisjes... steeds met de glimlach. Het familiaal karakter in dit supermooie pand is top. Steeds vriendelijke bediening en supergezellig bar ! Van de opkomende en uitvoerende werken ter verbetering is er niks merkbaar. Een van de beste ontbijten... en dit tot 11 u smorgens zodoende dat je nog iets langer kan rusten. Super !

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank koenh608
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DeTuilerieen, Manager van Hotel De Tuilerieen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2020

Wij streven er altijd naar om al onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, we zijn dan ook vereerd om te lezen dat u wederom heeft kunnen genieten van uw verblijf. Namens het volledige team willen wij u dan ook graag bedanken dat u altijd kiest om te verblijven in Hotel De Tuilerieën voor uw verblijf in Brugge.

Wij plannen onze werkzaamheden zorgvuldig in, zodat onze gasten geen overlast hebben van deze verbeteringen dat wij doorvoeren om zo onze standaard te kunnen behouden.

Wij hopen u binnenkort opnieuw te mogen ontvangen in ons Hotel, waar het volledige team u wederom met veel plezier zullen verwelkomen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken