Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.comUS$ 313
Expedia.comUS$ 313
TravelocityUS$ 313
PricelineUS$ 279
Orbitz.comUS$ 313
Trip.comUS$ 336
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (339)
Beoordelingen filteren
339 resultaten
Waardering van reizigers
287
44
7
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
287
44
7
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 339 beoordelingen
Beoordeeld op 6 december 2022

Hotel met een dikke verdiende 5/5. Zijn 4 sterren waard.
Zeer vriendelijk personeel. Mooie kamer met een heel goed bed. Zeer netjes. Niets op aan te merken.
Ontbijt was zeer compleet. Lekker en met veel verse producten.
Prima ligging in een rustige straat en toch in het centrum. De parking werd bij ons zeer gewaardeerd.

Datum van verblijf: december 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Patricia D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sue Neervoort, General Manager van BOUTIQUE HOTEL SABLON, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 februari 2023

Beste Mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw perfecte score. Leuk om te horen dat jullie verblijf in Brugge naar wens was. Het persoonlijk contact met onze gasten is onze prioriteit. Ons ontbijtbuffet wordt steeds met zorg gepresenteerd en we kiezen alles vers van ingrediënten.
De ligging van ons hotel is zeker gunstig. Zo bereik uw alle mooie plekjes van Brugge te voet.

Hopelijk kunnen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Team Hotel Sablon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 december 2022

net gerenoveerd hotel op toplocatie!
Met schitterende kamers, super ontbijt en zeer enthousiaste medewerkers! Ze zoeken samen met jouw naar een gezellig Restaurant of passende activiteit.
Als je Brugge wil bezoeken moet je zeker dit hotel overwegen.

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 557frankyv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sue Neervoort, General Manager van BOUTIQUE HOTEL SABLON, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 februari 2023

Beste Franky,

Bedankt voor deze leuke review.

We doen telkens ons best zodat elke gast zich thuis voelt zodat u optimaal de stad kunt ontdekken.

Hopelijk mogen we u nogmaals verwelkomen in ons hotel!

Met Vriendelijke Groet,

Team hotel Sablon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2022

Goed hotel. Ligging is perfect, middenin in het centrum. De kamers zijn netjes, heb heerlijk geslapen en het ontbijt was fenomenaal. De extra dikke plus wordt verdiend door het vriendelijke en behulpzame personeel, zij zorgen er écht voor dat je van iedere minuut in deze accommodatie geniet.

Datum van verblijf: oktober 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 418manouk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
sue Neervoort, General Manager van BOUTIQUE HOTEL SABLON, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2022

Beste Manouk,

Super bedankt voor uw leuke review, het doet ons plezier dat u genoten hebt van uw verblijf bij ons!

We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons geliefde Brugge!

Met Vriendelijke Groet,
Boutique Hotel Sablon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2022 via mobiele applicatie

Heel fijn verblijf gehad. 2 nachten. Hele goede locatie, heel fijne medewerkers die de tijd voor je nemen op hun eigen initiatief. Vriendelijk dus, en het hotel heeft een moderne/leuke/ frisse uitstraling / aankleding.
Airco op de kamer is een pluspunt, goed bed en de kamer is proper. Maar goed alles bij alles: de prijs er naar. Maar het hotel is dus zeker aan te raden!

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank floor531
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
sue Neervoort, General Manager van BOUTIQUE HOTEL SABLON, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2022

Beste Floor,

Hartelijk bedankt voor tijd te nemen voor deze mooie review achter te laten.

Wij zijn blij om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad. De locatie is midden in het centrum tussen de twee winkelstraten en toch heel rustig. Ons team doet altijd zijn uiterste best om de gasten een uitstekend verblijf te geven.

Wij hopen u in de toekomst terug te verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Team Boutique hotel Sablon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2022

Fijn hotel met prachtig interieur op een centrale locatie in Brugge. We werden vriendelijk verwelkomd en kregen goede tips voor onze dagen in de stad. De kamer was mooi, met alles wat je kan wensen, waaronder een heerlijk bed. Verder ook een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Een dikke aanrader om hierheen te gaan om Brugge te ontdekken!

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank lblouise
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sue Neervoort, General Manager van BOUTIQUE HOTEL SABLON, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2022

Beste Mevrouw,

Leuk om te horen dat jullie verblijf in Brugge naar wens was. Het persoonlijk contact met onze gasten is onze prioriteit. Ons ontbijtbuffet wordt steeds met zorg gepresenteerd. Hopelijk kunnen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Team Hotel Sablon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken