hubertritanys
Antwerpen, Belgiƫ

Prima Hotel

Beoordeling van Hotel Albert 1
5,0 van 5 bollen9 dec 2024 beoordeeld
Vriendelijke ontvangst, behulpzaam bij het wegbrengen bagage,perfect bed en een super ontbijt en overschot van het ontbijt mochten wij allemaal meenemen en daar hebben wij 's middags nog kunnen van eten.
Datum van verblijf: december 2024
Reistype: Bezocht alleen
5,0 van 5 bollenHygiƫne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Christoph De Poorter, Owner van Hotel Albert 1, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 4 weken geleden
Beste Hubert,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u heeft genoten van uw verblijf, en dat onze gastvrijheid, comfortabele bedden en ons uitgebreide ontbijt u goed zijn bevallen. Het is fijn om te weten dat u ook later op de dag nog plezier heeft gehad van het ontbijt.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even prettig verblijf.

Guest Relations
    ā‚¬Ā 145
0.6 km van Hotel Albert 1
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 20 oktober 2024

De service en klantvriendelijk was bijzonder goed. Het ontbijt is zeker goed te noemen. Een kamer op de bovenste verdieping zonder lift is niet fijn, daarnaast maakte de schuine wanden de kamer nog kleiner. Hoewel de kamer klein is, is alles goed onderhouden en schoon. De prijs-kwaliteit is goed. Ondanks de kleine kamer op de derde verdieping zijn we zeker tevreden.

Datum van verblijf: oktober 2024
Christoph De Poorter, Owner van Hotel Albert 1, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2024

Thank you for sharing your feedback! We're thrilled to hear you enjoyed the service and hospitality, as well as the breakfast. We understand that the room on the top floor has certain limitations, and weā€™re glad this didnā€™t detract from your experience. Your satisfaction and positive comments about our attention to cleanliness and value mean a lot to us. We hope to welcome you back for another stay soon!
KInd regards,
Guest Relations

Beoordeeld op 30 juli 2024 via mobiele applicatie

Zeer aangenaam hotel. Goed gelegen. Op wandelafstand van de bezienswaardigheden. Heel netjes. Super goede bedden!!! Top ontbijtje, voldoende keuze en meer dan genoeg. Heel vriendelijk personeel! Een echte aanrader. We komen zeker nog eens terug šŸ‘Œ

Datum van verblijf: juli 2024
Christoph De Poorter, Owner van Hotel Albert 1, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2024

Beste Liesbet,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn verheugd te horen dat u zo genoten heeft van uw verblijf bij ons. Onze locatie, netheid, comfortabele bedden en uitgebreid ontbijt worden vaak door onze gasten geprezen, en we zijn blij dat u hier ook zo positief over bent.

Uw vriendelijke woorden over ons personeel betekenen veel voor ons team. We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen in de toekomst.

Christoph
Hotel Albert 1

Beoordeeld op 7 mei 2024

Zeer net hotel dicht bij de bezienswaardigheden. Vriendelijk personeel en een zeer verzorgd ontbijt.

Datum van verblijf: mei 2024
Christoph De Poorter, Owner van Hotel Albert 1, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2024

Thank you for sharing your thoughts on your recent stay with us. We're thrilled to hear that you found Hotel Albert 1 to be an ideal choice for your weekend in Bruges. It's wonderful to know that you appreciated our convenient location close to the sights and that our friendly staff made your stay even more enjoyable.

We're also delighted that you enjoyed our breakfast offerings. We strive to provide a memorable experience for all our guests, and your positive feedback encourages us to continue delivering excellent service.

We hope to have the pleasure of welcoming you back for another enjoyable stay at Hotel Albert 1 in the future.
Warm regards,
Hotel Management Team

Beoordeeld op 25 maart 2024

Leuke kamer met uitgebreide badkamer met bad !
Topontbijt !! Alles aan tafel gebracht , waarvan je de overschot van broodjes en croissant mag meenemen indien je wenst . Eitjes , charcuterie , kaas , fruit enz ....alles meer dan voldoende !

Datum van verblijf: maart 2024
Christoph De Poorter, Owner van Hotel Albert 1, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2024

Beste Eddy ,

Bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van ons hotel voor je overnachting na het concert. We zijn verheugd te horen dat je genoten hebt van je verblijf en dat je de kamer en badkamer hebt gewaardeerd.

Het is geweldig om te horen dat je het ontbijt hebt gewaardeerd! We streven ernaar onze gasten een uitstekende ervaring te bieden, inclusief een smakelijk ontbijt met een verscheidenheid aan opties. Het is fijn dat je ook de mogelijkheid hebt gehad om overschotten mee te nemen.

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo aangenaam verblijf.

Christoph en team

Beoordeeld op 6 maart 2024

Fijn verblijf. En..Wat een aardige gastvrije eigenaar en eigenaresse. Ze regelen een super ontbijt. Het hotel ligt centraal en alles is op loopafstand. Het heeft daarnaast hele fijne bedden met heerlijke kussens en matrassen. Een hotel om nooit te vergeten en zeker naar terug te keren.

Datum van verblijf: maart 2024
Christoph De Poorter, Owner van Hotel Albert 1, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2024

Beste ,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden over uw verblijf bij ons hotel. We zijn verheugd dat u hebt genoten van uw tijd bij ons en dat u onze centrale locatie, comfortabele bedden en gastvrije eigenaren op prijs hebt gesteld. Het doet ons altijd veel plezier om te horen dat gasten zich thuis voelen en genieten van hun verblijf.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u opnieuw te voorzien van een geweldige ervaring. Als u in de tussentijd nog vragen heeft of als we u ergens anders mee van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en tot ziens bij ons hotel!

managementteam