8 personen bekijken dit hotel
Trip.com
Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
Vio.comUS$ 150
Beoordeeld op 26 juli 2022 via mobiele applicatie

Prachtige binnenkomst, zeer netjes, modern, sjiek hotel. Het personeel was zeer behulpzaam en denken mee in oplossingen. En bovenal ligt het hotel een goede locatie.

De kamer was schoon en was van alle gemakken voorzien.

Het is een ontbijt dat ietwat duurder is, maar het zeer uitgebreid aanbod.

Datum van verblijf: juli 2022
Lucas S, Marketing van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2022

Beste Sander,

Bedankt voor het schrijven van zo'n geweldige review over uw verblijf bij Dukes' Academie.

Wij voelen ons zeer vereerd dat u een goed verblijf heeft gehad in ons hotel. Het hotel heeft inderdaad een uitstekende ligging. Dichtbij belangrijke bezienswaardigheden dat Brugge te bieden heeft, maar toch rustig gelegen. Ideaal voor een goede nachtrust. Ook wil ik u bedanken voor uw mooie woorden over het personeel, uiteraard zal ik deze woorden met hen delen.

Wij kijken er naar uit u wederom te mogen verwelkomen in onze mooie stad.

Beoordeeld op 17 juli 2022

Mooie en vooral heel vriendelijke ontvangst. De kamer was ruim genoeg met een heel klein minpuntje dat er geen inloopdouche is, maar dit is eerder cherry picking. Het ontbijt is toch wel een heel groot pluspunt met alles wat je verwacht op een ontbijt. De locatie van het hotel (naast het Minnewater) is ideaal voor een weekendje Brugge.
Het feit dat het hotel ook heel betaalbaar is zorgt dat dit een heel grote aanrader is!

Datum van verblijf: juli 2022

Beste Steven,

Bedankt voor uw fijne woorden betreffende uw recente verblijf in ons hotel.

Het doet ons deugd om te lezen dat jullie een topweekend hebben gehad. Dat u ons beloond met 5 sterren stimuleert ons enorm om voor 'de extra mile' te blijven gaan. Ik zal uw feedback delen met het volledige team.

Ook vinden wij het geweldig om te lezen dat u het hotel als een van de pluspunten van het hotel vond. Een goed begin van de dag vinden wij erg belangrijk en daarom wordt er veel energie in het ontbijt gestoken. Wij hebben speciale kamers met inloopdouche voor de iets mindere mobiele gasten, deze kunt u specifiek reserveren zodat u gegarandeerd een inloopdouche heeft.

Het was een genoegen u te mogen hebben als onze gast en wij kijken er naar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 22 juni 2022

Net terug van een paar heerlijke dagen Brugge, na een vriendelijke ontvangst kregen we een nette en schone kamer met een heerlijk bed, verschillende kussens waar je uit kan kiezen dus voor ieder wat wils
Hotel zit in een prachtig pand en is van alle gemakken voorzien
Tevens in het centrum dichtbij diverse toeristische plekken cafés en restaurants.

Datum van verblijf: juni 2022

Beste Wessel,

Bedankt voor het nemen van uw tijd om ons te voorzien van uw waardevolle feedback betreffende uw recente verblijf in Dukes' Academie.

Wij zijn zeer verheugd om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in onze mooie stad. Uw vriendelijke woorden betreffende het check-in en het check-out is met vol trots ontvangen. Elke dag probeert het team er alles aan te doen om de gasten een aangenaamd verblijf te bezorgen. Het hotel bevindt zich inderdaad op een uitstekende locatie, op 10 minuten wandelen. Daarnaast bevinden zich meerdere toeristische trekpleisters in de buurt.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen bij Dukes' Academie Brugge.

Beoordeeld op 7 juni 2022

Absoluut relaxed verblijf in een heerlijk hotel in het centrum, op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden. De kamers zijn ruim en, heel belangrijk, schoon. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. We hadden een parkeerplaats gereserveerd en dit ging ook zeer soepel. Door de pilaren is er niet heel veel ruimte om te manoevreren maar daardoor is er wel voldoende ruimte tussen de auto's. Laden van de electrische auto was eveneens mogelijk; bijzonder was dat dit voor een tijdspanne was van 4 uur, en niet per afgenomen KwH, met een laadsnelheid van 7,3 KwH.

Datum van verblijf: juni 2022
Lucas S, Marketing van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2022

Beste FCThijn,

Allereerst bedankt voor het nemen van uw tijd om ons te voorzien van een 5-sterrenreview op Tripadvisor.

Wij zijn zeer verheugd om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie tijd in Brugge. Bedankt voor het benoemen van het vriendelijke personeel, de goede locatie en de mooie hotelkamers. Ik zal ervoor zorgen dat uw mooie woorden terecht komt bij het voltallige team. Zo blijven ze gemotiveerd en laat het zien dat het harde werken zich betaalt in het krijgen van mooie reviews.

Het parkeren in de parkeergarage is inderdaad een uitdaging, maar eenmaal geparkeerd kunt u optimaal genieten van onze mooie stad.

Wij kijken er enorm naar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Hotel Academie!

Beoordeeld op 30 mei 2022

Heerlijk verblijf in Hotel Academie in het schitterende Brugge. Perfecte ligging in de oude stad, ruime kamers met heerlijke bedden, goed uitgebreid ontbijt en super vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Datum van verblijf: mei 2022
Lucas S, Marketing van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2022

Beste Pmo088,

Hartelijk dank voor de fijne recensie.

Namens het hele team wil ik u bedanken voor uw vriendelijkheid en voor uw verblijf bij ons. Bedankt voor uw vriendelijke woorden betreffende onze bedden, het ontbijt en personeel. Om zo'n hoge beoordeling te krijgen is echt geweldig. Het hele team streeft ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden en ik ben blij om te zien dat dit tot uiting komt in uw beoordeling. Het compliment van uw beoordeling wordt gedeeld met het team.

We hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen!