Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 196
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03-08-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
Booking.com
US$ 196
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02-08-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.comUS$ 196
PricelineUS$ 196
eDreamsUS$ 196
alle 13 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.390)
Beoordelingen filteren
1.390 resultaten
Waardering van reizigers
1.164
169
31
17
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.164
169
31
17
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.390 beoordelingen
Beoordeeld op 7 september 2020

Wij hadden een Deluxe kamer geboekt voor 1 nacht. Bij aankomst bleek dat de Classic kamer nog beschikbaar was, dus kregen we van de gastheer een gratis upgrade, zodat we van een beter uitzicht konden genieten. Super van deze geste, want het uitzicht was dan ook prachtig.
De kamer zelf was comfortabel en rustig, maar in de badkamer waren er toch enkele minpuntjes. Zo is het dringend tijd dat de douchekop ontkalkt wordt (het water spoot zowat naar overal) en ook het scharnier van een van de spiegeltjes hing met haken en ogen aan elkaar. Niet meteen iets dat je verwacht in deze prijscategorie van kamer.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 81stevend
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2020

Heel leuke ervaring! Fantastisch interieur! Schitterend uitzicht vanop onze kamer. Wij zijn rond 22:30 uur ingecheckt en werden zeer hartelijk ontvangen! Netjes en verzorgd! Ontbijt zeer lekker! Een heel rustige nacht gehad, niks van lawaai!

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sds90
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2020

Dit hotel heeft alles in huis om uw trip naar Brugge onvergetelijk te maken. Vriendelijke staff, prachtige kamer, toplocatie en een heerlijk ontbijt. Ik had gerust nog wat langer willen blijven. Enkele leuke extra's zorgden voor de kers op de taart!

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 658anneliesv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2020 via mobiele applicatie

Na reeds een aantal keer hierzelf verbleven te hebben reserveerde ik hier een kamer voor een buitenlandse zakenpartner.
Die mensen stonden perplex van dit aangenaam romantische hotel midden in de idyllische middeleeuwse site van het Venetië van het Noorden.
Ook zij bewonderden de prachtige ingerichte kamers en het comfort dat die bieden net als genot van het uitgebreid lekkere ontbijt.
Dit hotel kan ik iedereen aanbevelen!!!

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 830stevenb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2020 via mobiele applicatie

Absolute aanrader voor Brugge! Schitterende romantische kamers met de mooiste materialen afgewerkt. Ontvangst is hartelijk en het ontbijt met zicht op de rijen is subliem. Meest centrale ligging in de binnenstad.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Stijn1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken