Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 155
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 144
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 196
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Martin's Brugge(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 110
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Ibis Brugge Centrum(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 95
US$ 91
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Navarra Brugge(Brugge)
US$ 173
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
NH Brugge(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 149
NH Hotels
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Ibis Budget Brugge Centrum Station(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 74
Booking.com
Zie aanbieding
The Golden tree hotel(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 104
Booking.com
Zie aanbieding
Novotel Brugge Centrum(Brugge)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 106
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (72)
Beoordelingen filteren
72 resultaten
Waardering van reizigers
44
22
6
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
44
22
6
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 72 beoordelingen
5 maart 2015 beoordeeld

Knappe B&B. Op wandelafstand van het oude stadscentrum. Zeer net, vriendelijke eigenaars en een geweldig ontbijt. Zeer sterk aan te raden. Gratis parking voor de deur wat zeker niet onbelangrijk is. Kamers volfoende groot.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank MarcBlues1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2015 beoordeeld

Vorige week een overnachting gehad in de prachtige B&B. Deze BB is zeer netjes modern en schoon. Ziet er allemaal top uit, heerlijk ontbijt, schoon. Afstand tot de markt is zeer goed te belopen. Eigenaar geeft bij ontvangst wat tips om in het centrum te bezoeken.

Contact met de eigenaar is koel en zakelijk. Ik kan me voorstellen dat dit voor een bepaald type gast minder is. Voor ons was dit ideaal.

Bed was voor mij helaas wat aan de zachte kant. Dit was echter niet heel erg vervelend.

Voor herhaling vatbaar!

  • Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Paulb2411
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2014 beoordeeld

Meestal kies ik voor een B&B voor de persoonlijke en gastvrije aanpak. Dat was bij Inn Brugas niet het geval. We hebben de uitbaters enkel gezien bij aankomst en het betalen. Het contact was vrij koel. Als je houdt van privacy, zit je bij Inn Brugas goed. Als je op zoekt bent naar een gastvrije en persoonlijke overnachting, zoek je beter verder.

  • Verbleef: oktober 2014, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Martine V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2014 beoordeeld

Samen met mijn vrouw een tweedaags bezoek aan Brugge gebracht. Deze locatie met gratis parkeren voor de deur en 10 minuten lopen naar het centrum trok onze aandacht. Een top keuze, want dit pand is zo netjes afgewerkt, schoon en gastvrij, beter hadden we niet kunnen verwachten.

Kom je met de auto naar Brugge en zoek je comfort en een schone kamer waar de minibar gevuld is met alle lokale bieren tegen kostprijs dan moet je hier zijn!

  • Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Niels K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2014 beoordeeld

We verbleven slechts één nacht in deze B&B, maar het had best wat langer mogen zijn! Alles was perfect verzorgd. Het leek erg nieuw en heel erg netjes. Het ontbijt was heerlijk! Locatie was ook prima, ongeveer 10 minuutjes lopen naar het oude centrum. Zou het iedereen aanraden.

  • Verbleef: februari 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anne G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken