Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aangenaam tafelen”
Beoordeling van Eethuis Aubergine

Eethuis Aubergine
Geclassificeerd als nr. 622 van 832 Restaurants in Brugge
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 13
Keukens: Europees
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel de pasta als de pizza's waren verzorgd en lekker. De service was vlot en de huiswijn is top! Rustig en aangenaam tafelen!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 362mica
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (274)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 274 beoordelingen

28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier gaan eten met 2 koppels en 3 kindjes. De 3 kindjes en 1 volwassene hadden een spaghetti gegeten welke er een uurtje later terug bij iedereen is uitgekomen.. Gebeld en enkel excuses gekregen. Vriendelijk personeel wel, maar dit zou niet mogen.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank Patrick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aubergine_Mgmt, Owner van Eethuis Aubergine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2019
Google-vertaling

Hello, thank you for this fèedback. I am really sorry for your experience. We try hard to focus on quality. And then again my most cencere aplogy. I would like to welcome you back on another occasion to try our food.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lunch gebruikt, en goed ontvangen door vriendelijke gastheer. Voorin het restaurant (waar wij zaten) is de ambiance ok. Achterin de zaak is het ronduit ongezellig. Wij hadden hier een matige pizza en een slechte salade waar zand in zat. Prijs kwaliteit is zwaar onder de maat!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank PCvanH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aubergine_Mgmt, Owner van Eethuis Aubergine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2019
Google-vertaling

Hi,

interesting and amusing... intertaining...

So where u sat it was "ok" .... but in the back where u did not sit it was not cozy... hummm but u actually did not sit in the back so it was "ok" , or maybe not.

Anyway, thanks for the feedback and please next time also dont sit in the back. ;-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je lekker wilt eten en niet lang wilt wachten dan is dit de plek!!! Chapeau aan de bediening ze waren heel vriendelijk zeer aangenaam...zeker een aanrader ik kom zeker nog terug

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Tourist829116
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier gisteravond gaan eten. Hadden door de dag al van alles gesnoept dus geen trek in een duur chique restaurant. Wat waren wij aangenaam verrast. Super aardige bediening en heerlijk eten. Ik herken de reviews van magnetron en niet vers dan ook echt niet. Eigenaar zeer aardige man, in voor een praatje net als zijn dochter en de andere medewerkers. Kortom aanrader en wij zouden zeker terug komen!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank sandra h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eethuis Aubergine bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Eethuis Aubergine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding