Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Historic Centre of Brugge te ontdekken
vanaf US$ 22,74
Meer info
vanaf US$ 53,44
Meer info
vanaf US$ 13,16
Meer info
vanaf US$ 1,14
Meer info
Beoordelingen (16.953)
Beoordelingen filteren
16.953 resultaten
Waardering van reizigers
13.270
3.239
349
67
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
13.270
3.239
349
67
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
17 - 22 van 16.953 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2019 via mobiele applicatie

Als Amsterdammer ben ik verwend, maar de grachten en straten van Brugge zijn net even anders. Kleiner, speelser, mooie doorkijkjes.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Raoulschildmeijer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2019 via mobiele applicatie

centrum van brugge is enorm mooi,
maar zelfs nu ontelbare toeristen. soms behoorlijk irritant.
Erg leuk om alles te bekijken,
wij wouden fietsen huren maar zijn achteraf blij dat we dit niet gedaan hebben.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank patricianijveld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2019

Brugge is meer dan de moeite waard om in een paar dagen te ontdekken. Het is hier: voor elck wat wils: eeuwenoude gebouwen, prachtige kerken (30 alleen al), musea, parken, begijnhof, rondvaart door de grachten, kortom teveel om op te noemen. Niet onbelangrijk: Je kunt in Brugge heerlijk eten en (bier) drinken.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Joossie123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2019 via mobiele applicatie

Het Centrum van Brugge is prachtig,
Bijna alle huizen zijn oud en karakteristiek
Veel musea en bezienswaardigheden , fijne sfeer ,iets te veel chocoladewinkels maar verder top

Datum van activiteit: september 2019
Bedank martijnmichels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019

Je kan Brugge niet bezoeken zonder vanop de Dijver een bezoek te brengen aan deze locatie met zicht op de Halletoren.
Hier kan je eveneens een boottocht nemen om Brugge vanop de reien in al zijn pracht en praal te bezichtigen.
Veel goedkoper en mooier dan een rit met de koets , maar dat is misschien persoonlijk.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank EddyP544
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken