Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lekker!!”
Beoordeling van Viva Sara Kaffée

Viva Sara Kaffée
Geclassificeerd als nr. 15 van 27 Koffie en thee in Brugge
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

Beperkte kaart maar super lekker en alles á la minute... maw heerlijk verse producten!! Vriendelijke bediening, vlot... gezellige terras. Een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Boumel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (54)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 54 beoordelingen

7 september 2019 beoordeeld

Zeer mooi restaurant al hebben we er deze keer slechts koffie gedronken. Vlotte bediening, vriendelijk en zeer lekkere koffie.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Andre D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige moderne zaak met hele leuke lunchsuggesties. Hun homemade limonades zijn ook lekker, tis eens iets anders dan de klassieke frisdranken. Aan koffie en thee heb je ook veel verschillende keuzes.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 944elss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2019 beoordeeld

Voor de tweede maal kwamen wij op het mooie rustige terras van Viva Sara in het Zilverpand genieten van een koffie en dessert. We namen de lekkere tarte tatin op advies van iemand die dit dessert hier had genomen. Verrukelijk lekker en perfect warm geserveerd met een bolletje ijs. De beste Tarte Tatin die ik ooit heb gegeten.
Het kan het dessert zijn van een sterrenrestaurant. Uitstekend! 10 op 10! Bij mooi weer is het ook een aangename plek om te vertoeven
. Vriendelijke bediening. Een echt aanrader! Ook de citroentaart met meringue die we meenamen was heerlijk
. Proficiat.Eindelijk een goede tea-room in Brugge.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Willy F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BartDeprez, Viva Sara van Viva Sara Kaffée, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2019

Dag Willy,

Dank je wel voor deze positieve beoordeling.

We doen verder zoals u het graag heeft :)

Bart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2019 beoordeeld

Zowel in de winter binnen, als in de zomer op het grote buitenterras is het hier altijd gezellig zitten. Vlotte bediening, perfect geserveerde kopjes koffie of thee. In de shop kan je ook nog van alles kopen om thuis verder te genieten. Aanrader in Brugge, waar je niet op elkaars schoot zit, zoals in de meeste plaatsen in Brugge.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank VeerleDT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Viva Sara Kaffée bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Viva Sara Kaffée geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding