Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader ”
Beoordeling van Vlaminck'14

Vlaminck'14
Een tafel reserveren
2
zo 20-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 91 van 832 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 33
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Met mijn zus hier lekkere mosselen gegeten op Thaise wijze een zeer goed restaurant vriendelijke bediening veel lekkere gerechten zoeken 5 op 5 waard leuke mensen

Datum van bezoek: september 2019
Bedank HildeD467
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (236)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 237 beoordelingen

13 september 2019 beoordeeld

Met collega’s over de middag gaan lunchen. Heel vriendelijke bediening en iedereen heel tevreden over eten wat we kregen ( prijs/kwaliteit niets op aan te merken ) voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Wibowibo123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier heerlijk gegeten. De Thaise mosselen waar super.
Erg vriendelijke mevrouw die ons echt gast liet voelen.
Top.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Jeroen77777
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2019 beoordeeld

Lekker gegeten voor 2. Vriendelijke en gastvrije ober. Prima om eens een hapje te gaan eten voor een redelijke prijs!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank juul-naus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2019 beoordeeld

We zochten nog een restaurantje tijdens ons bezoek aan Brugge. Op het laatste moment kwamen we hier terecht.We werden vriendelijk ontvangen en het eten was lekker.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank lancethegreat4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vlaminck'14 bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Vlaminck'14 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding