Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brugge
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Gezellige ambiance ”
Beoordeling van Spinola

Spinola
Geclassificeerd als nr. 281 van 832 Restaurants in Brugge
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige informele sfeer met een prima kaart op een mooie plek in Brugge. Bij de hoofdgerechten viert vis de boventoon en ze mogen er zijn: tong, kabeljauw, gamba’s. Ook niet te versmaden: terrine van foie gras. Verrassende wijnen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Raoulschildmeijer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (404)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 404 beoordelingen

16 augustus 2019 beoordeeld

Mijn vrouw is zwanger, zij moest vandaag dringend naar de toiletten.

Zij vraagje aan een mevrouw in het restaurant om de toiletten te gebruiken...

Eerst is de vrouw zeer onvriendelijk geweest en daarna heeft ze onmiddellijk geweigerd om mijn vrouw te laten binnenkomen! Mijn vrouw heeft toch gezegd dat zij zwanger is!

Echt verschrikkelijk!
Het is toch iets die meer dan nuttig is! Niet te geloven!!!!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Fab-2610
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2019 beoordeeld

Wanneer wij als Gentenaar, Brugge voor enkele dagen bezoeken, staat Spinola meestal op ons verlanglijstje. Net weg uit de toeristische drukte is dit werkelijk een pareltje.
Op nog geen tien minuten van de Markt, langs een kanaaltje, in een meer dan romantisch pand wordt je gastvrij ontvangen. De kaart is vrij ruim en de gerechten zijn stuk voor stuk heerlijk.in onze vele bezoeken nog nooit ontgoocheld geweest. Open keuken waar de Chef druk in de weer is met potten en pannen. Alles vers, alles lekker!

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank gilbertdk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de tweede keer hier gegeten, de vorige keer ruim twee jaar geleden. We zijn weer een paar dagen in Brugge en van de vorige keer alleen van dit restaurant gedacht er nog eens terug te gaan
De kok werkt aandachtig en ouderwets gul met goede producten. Er was asperge, die we niet konden overslaan en daarna een heerlijk visje. De dame in de bediening had goed in de gaten wanneer glazen bijgeschonken konden worden, zij was vriendelijk en attent.
Ook de wijnkaart mag vermeld worden: heel divers in smaak en prijs en vaak met goede oogstjaren.
Een aanrader!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank johnmS8680NM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2019 beoordeeld

Prachtig gelegen in hartje Brugge. Enkele trapjes op en je komt in klein van groots restaurant. Bij het binnen komen heb je voor je zicht op de open keuken en de kok druk in de weer.Toch kan een groet en steeds bij, en wordt je opgevangen door een lieve gastvrouw. De opstelling van de tafeltjes nodigt uit tot een gesprek met je "buren". Een beetje geduld is soms nodig want de gastvrouw neemt zowat alle taken voor zich.
Het beetje geduld wordt beloond. Heerlijke geuren waaien uit de keuken, en de gerechten zijn overheerlijk. Ook vele toeristen weten het te vinden, maar daar lijdt de kwaliteit niet onder.

.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank gilbertdk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Spinola bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Spinola geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding