Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten, boerse bediening”
Beoordeling van Indian Tandoori

Indian Tandoori
Geclassificeerd als nr. 525 van 832 Restaurants in Brugge
Keukens: Indiaas
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld

Gelukkig maakte het uitstekende eten veel goed want de bediening was ondermaats. Als je je werk niet graag doet probeer dit dan te verbergen...

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Philip H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (114)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 114 beoordelingen

22 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het onthaal is weinig vriendelijk en de opeenvolging van de gerechten kan niet vlug genoeg gebeuren.
Het enige positieve was het aperitief en de wijn.
Niet voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Jacques D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2019 beoordeeld

Er wordt doodgewoon niet naar je geluisterd. Als je 2x uitdrukkelijk vraagt om niet pikant eten te krijgen, geven ze je een Indisch-'medium' pikant eten.
De bediening is nors, de borden worden voor je gesmeten.
Wij hadden gekozen voor lamsvlees met rijst, maar het lamsvlees proef je gewoon niet door de overdreven pikant gekruide spinazie.
Voor 50€ kan je in Brugge op veel plaatsen goed eten.
Een afrader!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank bennyvreven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2019 beoordeeld

Lekker Indisch gegeten. De gerechten waren bereid zoals in India. Het naanbrood was versgebakken in de tandooroven. Allen al de geur van de gerechten doet een mens watertanden.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JimmyB4567
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen adres vol toeristen (nochtans vlakbij zeer toeristische buurt) maar een leuke authentieke zaak met heerlijke indische gerechten! Inderdaad niet spotgoedkoop maar wel erg lekker.

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank Joren G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Indian Tandoori bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Indian Tandoori geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding