Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ochtendstond met goud in de mond! ”
Beoordeling van Kottee Kaffee

Kottee Kaffee
Geclassificeerd als nr. 1 van 29 Koffie en thee in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Beschrijving: Koffie en Theehuis gelegen in het centrum van Brugge. Wij serveren ontbijt, verse soep, huisgemaakt gebak en artisanale mattentaarten.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Koffie en Theehuis gelegen in het centrum van Brugge. Wij serveren ontbijt, verse soep, huisgemaakt gebak en artisanale mattentaarten.
29 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een fijn onbijthuisje, met erg verse locale producten. Wij aten het 'zoute' ontbijt en namen er een eitje en verse fruitsap bij. Een koffie mag ook niet ontbreken want je hebt verschillende keuzes en het is moeilijk om te kiezen. De gastheer was erg vriendelijk en je kan hier gezellig vertoeven. We komen zeker terug!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank SanneGeerts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (267)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 267 beoordelingen

13 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk, snel en mooi ingericht. Lekker en goed ontbijt voor een redelijke prijs. Perfecte manier om de dag te beginnen

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 465olafw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vriendelijk en mega lekker!
Gezellig familiezaakje vol passie.
De brunch is echt aan te raden. Meer dan genoeg en super lekker brood!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank NiKo-Hv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 november 2019 beoordeeld

samen met vriendinnen hier afgesproken om te ontbijten. een aanrader !
heel vriendelijke bediening! je bent er als Bruggeling zeker welkom !
er zaten ook veel toeristen die dit goed adres leerde kennen.

een goede variatie in de ontbijt en lunch kaart, voor elk wat wils.
leuk om nieuwe dingen te leren eten en drinken.
hier kom ik zeker terug !
best wel reserveren.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank nelevbn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2019 beoordeeld

Hier binnengestapt omdat we niet in het hotel wilden ontbijten en deze plek er gezellig uitzag. Wat een lekker ontbijt was dit! Gezond, heerlijk kraakvers brood met ambachtelijk beleg. Hierbij een zalige tas koffie. Zeldzame kwaliteit en een hartelijke bediening! Een adres om te onthouden!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank miekemichiels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kottee Kaffee bekeken, bekeken ook

 

In Kottee Kaffee geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding