Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Leuven
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Middelmatige kwaliteit en toch prijzig.”
Beoordeling van Osteria Michele

Osteria Michele
Een tafel reserveren
2
do 24-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 21 van 521 Restaurants in Leuven
Prijsklasse: US$ 21 - US$ 36
Keukens: Frans, Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden meer verwacht van dit restaurant. Alcoholvrij aperitiefje had iets van vloeibare snoep of een chemisch product. Voorgerechten waren lekker. Hoofdgerecht gewoontjes. Best wel prijzig voor een dergelijke kwaliteit.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 97elises
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, Manager van Osteria Michele, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019

Dag 97elises,

wat zonde om te horen dat uw ervaring niet de ervaring was dat u had verwacht! Wij danken u althans voor uw commentaar en willen u zeker bevestigen dat we deze ten harte nemen. We zullen proberen ons beste te blijven doen en steeds te verbeteren.

De cocktail die u bedoelt was waarschijnlijk de Ice Tropez NA, nochtans een zeer geapprecieerde cocktail in Zuid Frankrijk en ook gegeerd door vele Belgische gasten aan de kust en langs deze kanten. Helaas heeft u dit wat minder geapprecieerd. Het gaat om een cocktail bestaande uit NA bubbels met een perziksmaak met wat wittewijn tinten, uiteraard zonder alcohol.

Wij hopen zeker dat u ons de kans nog geeft om terug te komen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (986)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

108 - 112 van 986 beoordelingen

13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige sfeer en de porties zijn ruim, maar voor deze prijs kan het eten iets verfijnder. De bediening was vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Sam V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, Manager van Osteria Michele, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019

Hartelijk dank voor uw leuke commentaar!

De chef was uiteraard in zijne goede vandaag :) We proberen zeker onze keuken verfijnd te houden, dan wel zonder poeder noch artificiele smaakversterkers. We gebruiken verse, dagelijkse geleverde producten; en ook bio en artisanale.

We hopen op uw terugkeer. Laat ons u nogmaals verrassen door onze Italiaanse obers. Ze staan klaar om het beter te doen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede bediening en toffe inrichting. Muziek mag iets minder luid en meer pasend bij italiaans restaurant (minder pop muziek). Eten was zeer lekker, een opmerking is wel dat de asperge risotto wat dikker kon en de asperges meer doorgekookt.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Wannesvanheusden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht waren heerlijk. Enkel het hoofdgerecht was een beetje veel. Vriendelijke bediening. Alles was in orde.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Arnoet1994
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, leuke sfeer, vriendelijke bediening en aangenaam terrasje in het hartje van Leuven. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Hilde_vdppp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Osteria Michele bekeken, bekeken ook

 
Leuven, Vlaams-Brabant
Leuven, Vlaams-Brabant
 
Leuven, Vlaams-Brabant
Leuven, Vlaams-Brabant
 

In Osteria Michele geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding