Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hippe soupbar ”
Beoordeling van soep+

soep+
Geclassificeerd als nr. 392 van 1.093 Restaurants in Gent
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 17
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hippe soepbar naast de Krook met terras.
Slaatje met soep voor 13€ per persoon gekozen, dit tweemaal. Kostte 26€. Prijzig kan je zeggen, ja. Maar wel heerlijke soep en supervers slaatje. Vriendelijke bediening en toffe ingerichte zaak.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank MCreiziger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (31)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 31 beoordelingen

7 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wanneer ik de belegde broodjes beu ben, wissel ik graag es af met een soep en meeneemsalade van Soep+.
Grote keuze ingrediënten op Zuiderse schalen, zoveel kleur. Knapperig, supervers, breed smakenpallet.
Persoonlijk niet voor elke dag vanwege de prijs, maar es de innerlijke zelf verwennen, mag wel. Zo voelt het toch.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Elz76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 maart 2019 beoordeeld

Verrassende lunchplek in het centrum va Gent met goede soepen en prima salades, aan de bar te bestellen en in de hoop dat er een zitplek in de zaak is.Klein maar fijn!

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hein1955
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn daar al verschilde Keer gepasseerd maar nog niet binnen geweest nu wel
Het was echt lekker wel niet groot maar wel gezellig we gaan er zeker terug ze zijn heel vriendelijk

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 302kristiend
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee broodjes met Gandaham, tomatentapenade en parmesan besteld.
De broodjes waren lekker doch konden wat groter geweest zijn voor de prijs van 6,5€ / stuk

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank PieterD14Y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die soep+ bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In soep+ geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding