Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hoofdgerecht Running diner in dit restaurant”

Sint Jorishof - Cour St. Georges
Geclassificeerd als nr. 63 van 1.020 Restaurants in Gent
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 45
Keukens: Belgisch, Steakhouse
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Met de collega’s hebben we hier tijdens een Running dinner ons hoofdgerecht genuttigd. Heerlijke maaltijd, om de vingers van af te likken ☺️ Zeer vriendelijke bediening en het interieur...whow

Datum van bezoek: november 2018
Bedank FabienneD885
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (508)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 508 beoordelingen

27 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met enkele collega's hebben we een zeer lekkere angus steak op deze prachtige lokatie. Deze zaak is zeer uniek ingericht. We hadden ogen te kort om alles te zien. Dit gaat zo verder tot in het toilet.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank DirkD1368
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld

Prachtige inrichting, stijlvolle bediening en een mooie kaart. Lekker eten in een top omgeving. Lekker huisbier. Ook de rekening was klantvriendelijk.

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jpherincx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2018 beoordeeld

Met een groep van 8 personen waren we ondanks de drukte en we hadden ook niet besproken, welkom.
In eerste instantie leek het wat ouwbollig, maar toen we eenmaal zaten konden we blijven kijken! Wat een hoop te zien in het restaurant, de gang, de opzaal de wc....je komt ogen te kort. En ook niet geheel onbelangrijk....het eten was ook heerlijk!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank boonfam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2018 beoordeeld

na de goede ervaring van vorig jaar ,nogmaals geweest tijdens de eerste dagen van de gentse feesten. resultaat;terug lekker gegeten.Dit deed ons beslissen om naar het einde van de week er terug te gaan ,maar ditmaal met een groepje vrienden.
zaterdagavond; Wat een teleurstelling....
alles behalve vriendelijke bediening.
stoofvlees (varkenswangen) totaal uitgedroogd en aangebrand (zwarte korsten)
en dit bij verschillende personen.
Dit had nooit de keuken mogen verlaten.
Vol au vent flets ,geen kruiding..
hebben geen dessert of koffie meer besteld.
Spijtig.maar ik moet mijn waardering van vorig bezoek herzien.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Dutti2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sint Jorishof - Cour St. Georges bekeken, bekeken ook

 
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Sint Jorishof - Cour St. Georges geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding