Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker, simpel, vriendelijke klein schalige zaak”
Beoordeling van Tante Paula

Tante Paula
Geclassificeerd als nr. 21 van 36 Dessert in Gent
Beschrijving: Geniet van een lekkere koffie of een rijk gevuld broodje in een uniek decor bij Tante Paula.Elke dag een ruim assortiment vers gebak. Ook meeneem !
Gegevens restaurant
Beschrijving: Geniet van een lekkere koffie of een rijk gevuld broodje in een uniek decor bij Tante Paula.Elke dag een ruim assortiment vers gebak. Ook meeneem !
9 juli 2018 beoordeeld

Fotowinkel / broodjeszaak.
Heerlijke atmosfeer, vriendelijke uitbaters, kwaliteits producten.
Best wel grappige setting, maar je bent o zo welkom

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank ekellop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (21)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 21 beoordelingen

14 maart 2018 beoordeeld

Beetje vreemd concept... je stapt binnen en bevindt je in een ruimte met een fotozaak aan je linkerzijde, een broodjeszaak rechts van je en achteraan een gezellige gelagzaal die, met oude foto's aan de wand en andere decoratie, zo weggeplukt lijkt een vorige eeuw. Aan de buitenkant zou je dergelijke surprise niet verwachten, maar stap gerust binnen en laat je verrassen... niet enkel door het uitzonderlijke interieur, maar ook door de super vriendelijke ontvangst van de uitbaters en uiteraard ook, want daarvoor kwam je in eerste instantie, door de kwaliteit van de verzorgde, lekkere broodjes. Een aanrader!

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank peter d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2017 beoordeeld

Eens een fotowinkel, nu een gezellig plaatsje. Je wordt er bediend door een schat van een gastvrouw en een gastheer met klasse. Binnenin vind je een fotohoek en uit een rek broden kan je kiezen. Het huiselijk cafégedeelte doet je denken aan vervlogen tijden. Gewoon leuk en lekker.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Wilfried D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had er echt naar uitgekeken want krijgt goede beoordelingen. Alhoewel op de site staat dat het zaterdag geopend is hing er op de deur open van maandag tot vrijdag. Jammer

Datum van bezoek: februari 2017
1  Bedank Brigitte M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2016 beoordeeld

Achter de gevel van een fotoshop schuilt een supergezellig en huiselijk tafereel om lekkere broodjes en taartjes te eten bij tante Paula. De uitbaters zijn ongelofelijk vriendelijk!

Datum van bezoek: november 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank Sarah V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tante Paula bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Tante Paula geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding