peter j

Tophotel op een toplocatie

Beoordeling van Hotel Harmony
5,0 van 5 bollen8 dec 2024 beoordeeld
Wij hebben hier 1 nachtje doorgebracht voor een bezoekje aan de kerstmarkt en de stad .
Zeer vriendelijk personeel en een heel mooie kamer .het hotel is zeer centraal gelegen.
Het ontbijt was super lekker en heel gevarieerd .
We hebben er van genoten
Hier komen we nog eens terug
Datum van verblijf: december 2024
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 10 dec 2024
Beste Peter, Hartelijk dank voor deze enthousiaste beoordeling.

Het vervult ons met vreugde te horen dat uw verblijf bij Harmony zo naar wens was.

Het verheugt ons dat de kamer, ons uitgebreide ontbijt en de centrale ligging van het hotel bijgedragen hebben aan uw positieve ervaring. Uw vriendelijke woorden over ons personeel worden zeer gewaardeerd en zullen met het team gedeeld worden.

We hopen u bij een volgende keer opnieuw te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

4.2 km van Hotel Harmony
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 27 november 2024 via mobiele applicatie

Heel goed hotel..!
Prima ontvangst, prachtige kamer, goed ontbijt. Ligging super in het mooie centrum van Gent. Kamer was van alle gemakken voorzien. Je kunt zien dat er in dit hotel aandacht wordt geschonken aan de gastvrijheid, beleving en pleasen vd gast.

Kamertip: Eenvoudig parkeren in de parkeergarage vrijdagmarkt. 200 m van hotel
Datum van verblijf: november 2024
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 december 2024

Beste gast,
Bedankt voor uw mooie beoordeling.

Het doet ons veel plezier dat uw verblijf bij Harmony naar wens was.

Wij zijn verheugd dat u de kamerfaciliteiten en de kwaliteit van ons ontbijt op prijs stelde. Ook uw complimenten over de ligging van ons hotel en onze aandacht voor gastvrijheid en het welzijn van onze gasten worden bijzonder gewaardeerd.

Hartelijke groet,

Beoordeeld op 10 november 2024

Mooi verzorgd hotel met vriendelijk personeel. Ruime kamer. Uitgebreid ontbijtbuffet. Vlakbij het Gravensteen en de oude stadskern gelegen. Ideaal aan de Leie om de stad Gent te verkennen. Ook voldoende eetgelegenheden in de buurt van het hotel. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: november 2024

Beste Edwin, Hartelijk dank voor deze enthousiaste beoordeling.

Het verheugt ons ten zeerste dat uw verblijf bij Harmony zo'n fijne ervaring was.

We zijn verheugd dat u het comfort van uw kamer en ons uitgebreide ontbijt heeft gewaardeerd. Onze medewerkers zijn ook blij te horen dat hun inspanningen erkend worden.

We hopen u bij een volgende keer opnieuw te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 24 oktober 2024

Heel verzorgd hotel pal bij alle hotspots van Gent...heel mooi uitzicht over Gent ook in de luxekamers...helaas was het openluchtzwembad gesloten vanaf oktober, maar volgende keer gaan we ook dat eens uitproberen...we keren dan ook graag terug!

Datum van verblijf: oktober 2024
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2024

Beste gast,

Bedankt dat u ons beoordeelde.

Het verheugt ons ten zeerste dat uw verblijf bij Harmony naar wens was.

We zijn verheugd dat u genoten heeft van onze bevoorrechte locatie en het prachtige uitzicht vanuit onze luxekamers. Het is geweldig dat deze aspecten van uw verblijf positief hebben bijgedragen aan uw ervaring in het historische hart van Gent.

Met vriendelijke groet en graag tot een volgende keer,

Beoordeeld op 15 september 2024 via mobiele applicatie

Heerlijke locatie, mooi hotel, rustig gelegen en toch vlakbij alle faciliteiten. Sfeervol ingericht. Ontbijt zeer uitgebreid en vers, alles is mogelijk dus voor ieder wat wils, goede koffie. Aanrader, als ik terugkom kies ik weer voor dit hotel!

Kamertip: Parkeer op/onder de Vrijdagmarkt en je loopt in 3 minuten naar het hotel.
Datum van verblijf: september 2024
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2024

Beste Monique,
Hartelijk bedankt voor deze mooie review.

Het is fantastisch dat uw verblijf bij Harmony zo goed is bevallen.

Wij zijn verheugd dat u de sfeervolle inrichting en de rustige, doch centrale locatie van ons hotel gewaardeerd heeft. Het is geweldig dat u het ontbijt, met zijn uitgebreide en verse assortiment, naar waarde heeft geschat, en dat onze koffie in de smaak is gevallen. Wij streven ernaar om elk van onze gasten een aangenaam en onvergetelijk verblijf te bieden.

Warme groeten vanwege ons hele team,

Beoordeeld op 22 augustus 2024

Heel mooi hotel, super vriendelijk personeel. Heel mooie ruime kamers. Het ontbijt is heel lekker en je komt niets tekort. Eigen parking waar we onze auto zondervprobleem de dag van vertrek tot s avonds mochten laten staan.
Enige minpuntje is dat het hotel moeilijk te vinden is maar dat lag meer aan onszelf niet goed het plannetje gevolgd

Datum van verblijf: augustus 2024
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Harmony, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2024

Beste gast,
We danken u voor uw feedback.

Het is fantastisch te vernemen dat uw verblijf bij Harmony naar wens was.

We zijn verheugd dat u heeft genoten van onze vriendelijke personeel, de ruime kamers en het heerlijke ontbijt. Onze parkeerfaciliteit is inderdaad een gemak voor onze gasten, en we zijn blij dat u hier tevreden over was.

Niettemin, betreuren we dat het vinden van ons hotel een uitdaging bleek. Ons hotel is gelegen in een autovrije zone, wat het wat lastiger maakt om ons te bereiken. Wij streven ernaar om de routebeschrijving zo duidelijk mogelijk te communiceren via onze website en bevestigingsbrieven. We zullen uw opmerkingen aangrijpen om te kijken hoe we deze informatie nog beter kunnen overbrengen.

Tot slot zijn we blij dat onze locatie en de mogelijkheid om uw auto tot 's avonds op de dag van vertrek bij ons te laten staan u goed zijn bevallen. Wij hopen dat u heeft genoten van de mooie omgeving en de centrale ligging van ons hotel in het historische hart van Gent.

Met warme groeten en graag tot een volgende keer,