ansp285
Roermond

Flinke tegenvaller dit hotel. Locatie is prima maar voor de rest zeker overgewaardeerd hotel. Absoluut geen 4 sterren waard

Beoordeling van Hotel de Flandre
3,0 van 5 bollen24 sep 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel is zeker overgewaardeerd met 4 sterren. We hadden een kamer op de 4e verdieping recht onder het dak. De airco was per september uitgeschakeld, we moesten de verwarming maar uitzetten. De temperatuur op de kamer lag tussen de 26 en 28 graden. Daarbij werden we belaagd door de muggen en was er heel veel geluidsoverlast op straat. ' s Morgens rond 5.30 uur werd de tegenoverliggende supermarkt bevoorraad met heel veel herrie van dien. Toen we ons beklag deden kregen we bij gebrek aan een andere kamer een gammele ventilator en een muggenstekker. De laatste dag was kwam er ook nog geen warm water uit de douche. Locatie was prima en het ontbijt mits aangevuld ook maar dit hotel zou ik niemand die ook een gezonde nachtrust wil aanraden.
Datum van verblijf: september 2024
2.1 km van Hotel de Flandre
Huisdieren ok
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 1 augustus 2024

Drie dagen Gent ( geweldig stad!) in het zeer centraal gelegen hotel de Flandre. Voor 99ā‚¬ pn krijg je een leuke binnentuin, minimale kamer op zolder die niet wordt schoongemaakt en een ontbijt in overvolle ruimte waar continu de borden, het bestek, brood, bleg, yoghurt, fruit etc etc op is. De kok en ontbijmedewer(st)ers viel nix te verwijten; zij werkten zich uit de naad. Wel een sterk minpunt van het ontbijtmanagement. Werk aan de winkel dus!
Tenslotte: voor ā‚¬25 pn extra toegang tot een garage 5 minuten verder op; een donker naar urine stinkend hol maar enfin met wat meten en zweten kan je er je auto kwijt.

Kamertip: Ga voor 8.30 uur ontbijten
Datum van verblijf: juli 2024
Beoordeeld op 14 april 2024 via mobiele applicatie

De locatie van het hotel is perfect. In het historische centrum en een paar minuten verwijderd van twee parkeergarages. Ontvangst was vriendelijk en efficiƫnt. We troffen een tamelijk gedateerde en ruime kamer aan met vrij zachte bedden. Airco blies uitsluitend warme lucht de te warme kamer in en het jaren 60 raam open zetten gaf ruimte aan veel straat lawaai. De badkamer was voorzien van een merkwaardig hoog bad. Lastig voor iemand met rugklachten.
Het goede ontbijt werd verdeeld in shifts. Wel
een tip: plak viltjes onder de stoelpoten om de herrie wat te dempen.
Vier sterren hotels horen meer te bieden dan wat we hier hebben ervaren. Hooguit drie is realistischer.

Datum van verblijf: april 2024
Beoordeeld op 4 februari 2024

Hotel de Flandre is een charmant hotel in een historisch herenhuis, vlakbij het centrum van Gent. De kamer, het ontbijt en de service waren uitstekend. Aline, de front office medewerker, was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Zij maakte ons verblijf extra aangenaam met haar attentie. We bedanken haar voor haar goede opvolging en service, en we raden Hotel de Flandre aan iedereen aan!

Kamertip: Vraag voor een kamer in het hoofdgebouw
Datum van verblijf: februari 2024
Beoordeeld op 29 december 2023

Uitgeleefd, versleten, onhygiƫnisch hotel met ongevraagde upgrades naar nog slechtere kamers in een gebouw dat uitziet als een gebouw voor vluchtelingen.
Vuilzakken tegen de gevels, kruimels brood op eettafel, vuile kookplaat, vuile randen achter de toiletbril, .....
Een ontbijt dat erg sober uitzag, waar tafels 10cm van elkaar staan, terwijl er een tweede ruimte aan de bar was, mensen aan het wachten, verplichte shiften van slechts 45 minuten waar niemand zich aan houdt, omdat het niet ontspannend is, een big bag karton met opschrift " vers fruitsap".
Matige bedden, niet voor ruglijders, maximaal voor Ć©Ć©n nacht, ook voor niet ruglijders.
Kortom..... misleidende info op de website van het hotel, tenzij men Ć©Ć©n ster vermeld, in plaats van vier sterren.
Wie verzint dit, vier sterren?

De kamer lieten wij omruilen, na aandringen. De dame van de receptie vroeg de bevestiging of wij de dubbele upgrade, lees 0 x 2 = 0, niet wilden.
Ze had lef om dit met een uitgestreken gezicht te vragen.
Het ontbijt hebben we geannuleerd.
Terwijl we dit regelden aan de receptie, stond er een koppel die korting vroegen, omdat het hotel niet voldoet aan 4 sterren, maar aan 1 ster.
We zijn dus niet alleen in onze beleving.

Ons advies? TripAdvisor en andere sites of instantie..... neem die 4 sterren af.
Dit is misleidend.
ƉƩn ster is op zijn plaats.
Dan kunnen mensen juiste keuzes maken.

Kamertip: Ga er niet heen, tenzij je maar Ć©Ć©n ster wenst, voor belachelijk veel geld
Datum van verblijf: december 2023
Beoordeeld op 6 oktober 2023 via mobiele applicatie

Verschrikkelijke plek.
Werd bepaald onbeleefd ontvangen. De kamer was wel groot. Ze rook wat vreemd. Het was er 2 dagen Ć©rg warm hoewel het an oktober is. De lelijke bak boven de deur verwarmde alleen hoewel fe thermostaat anders deed vermoeden. De ramen openlaten hielp weinig. ā€˜s Nachts wad er op straat veel lawaai, ook met het raam toe mĆ©t oordopjes en dus nog warmer. Geen kluis op de kamer, geen frigo, wel goede wifi. Grote badkamer, goede douche, lekkende lavabo, deur afgebladderd. Het ontbijt is okĆ©.

Datum van verblijf: oktober 2023