Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eat love pizza, The remake … heel teleurstellend”
Beoordeling van Eat Love Pizza

Eat Love Pizza
Geclassificeerd als nr. 430 van 936 Restaurants in Gent
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Wat is er gebeurd ? Covid bracht een nieuwe inrichting en een nieuwe kaart. Remake inrichting is geslaagd maar de pizza’s zoals we ze kenden, krokant en met een originele twist, … neen die zijn verdwenen. Heel teleurstellend. Vele keren geweest, maar dit laten we voortaan links liggen.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank janbG934GW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (250)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 250 beoordelingen

17 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet de eerste keer dat we naar hier kwamen. Alle pizza’s buiten 1 waren super lekker. Die ene pizza was de pizza “pepperoni” die uiteindelijk zonder pepperoni bleek te zijn maar wel anchovis had als topping. Dit was best een tegenvaller en na hier een opmerking over te geven werd er ons verteld dat de verwarring wel vaker voorkwam en dat je een pepperoni pizza kon krijgen door extra pikante worst bij te bestellen voor je pizza. Vreemd voor een pepperoni pizza…

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank JamesMarien1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere pizza en vriendelijke bediening. Twijfelaars kunnen hier ook een half-half pizza proberen :)

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank Elmante
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2020 beoordeeld

Slechtste pizza ooit gegeten. Kaas was geen mozzarella en erg taai ook de tomatensaus smaakte ‘nep’ en bleek later uit een grote emmer te komen. Het leek gewoon allemaal kant en klaar, zoals Dr.Oetker. De pizza was ook erg vet, na 15 minuten zijn we weggegaan om ergens anders wat te eten. We konden het gewoon niet wegkrijgen. Bediening was wel vriendelijk.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Quinty H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2020 beoordeeld

Vorige keer was het heerlijk, nu zijn we misleid en hebben we duidelijk minder lekker gegeten.
Blijkt nadien dat de zaak is overgenomen en het totaal niet meer is als voorheen! Je hebt de indruk dat het nog Love Pizza is maar al bij het krijgen van de menukaart lijkt het niet meer hetzelfde... kleinere keuzes en geen verrassende pizza’s meer....
Erg jammer!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank BdC8730
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eat Love Pizza bekeken, bekeken ook

 
Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Eat Love Pizza geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.