Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geen Belgische kwaliteit”
Beoordeling van Frituur bij Sint-Jacobs

Frituur bij Sint-Jacobs
Geclassificeerd als nr. 391 van 1.030 Restaurants in Gent
Keukens: Fastfood
Gegevens restaurant
2 oktober 2018 beoordeeld

Een keer hier frieten gegeten en ze waren echt niet goed. Niet voldoende gebakken waardoor ze vanbinnen nog rauw waren. De buitenzijde was dan weer heel 'wak' en slap. Niet de slechtste ervaring in een frituur, maar het zal toch niet veel schelen. Dit kun je absoluut geen Belgische kwaliteit noemen. Misschien heeft het te maken met het feit dat de eigenaar geen frieten lust zoals Renaat reeds eerder aangaf.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Fiers R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (44)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 44 beoordelingen

23 april 2018 beoordeeld

Zoals een frietje moet zijn: snel, vers en met lekkere, beetje zurige mayonaise. Niet zoals die zoete sauzen die vandaag steeds meer in trek zijn. Ik kom zeker nog terug.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tim H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2018 beoordeeld

De frieten waren echt niet te eten, rauw en slecht van smaak. Toen ik de eigenaar vroeg om zelf eens te proeven, zei hij me dat hij geen frieten lust. Na lang aandringen heeft hij dan toch geproefd en zei hij dat er geen smaak in de frieten zat... Uiteindelijk heb ik een ander pak friet gekregen maar dat was even slecht. Nog nooit zo een slechte ervaring gehad bij een frituur...

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 543renaatv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sukru K, Eigenaar van Frituur bij Sint-Jacobs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 januari 2018

Beste,
Bent u helemaal zeker dat u de juiste frituur beoordeelt heeft???

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2017 beoordeeld

Bediening is altijd netjes en eten is altijd goed. Boven zitten is zeer aangenaam ook want het uitzicht is best mooi zo over de vlasmarkt.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank SainTMARTIN71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik bestelde de friet met tartaarsaus, mijn compagnon had een friet met fritessaus. On the side namen wij een garnalen- en kaaskroket. Friet was uitstekend!

Datum van bezoek: november 2017
2  Bedank JeroenL657
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Frituur bij Sint-Jacobs bekeken, bekeken ook

Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 
Gent, Oost-Vlaanderen
Gent, Oost-Vlaanderen
 

In Frituur bij Sint-Jacobs geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding